Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakterras vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras vernieuwen:

Dakterras vernieuwen

Huidig dakterras van ong. 10m² uitbreken, nieuwe dichting en draagtegels plaatsen. Het lekt naar onderliggende ruimte. Dakterras bestaat uit hellingbeton en dichting en is betegeld. Afwatering naar afvoerpijp moet ook hersteld worden. Water blijft staan op terras.

Dakterras vernieuwen

Vakman voor de renovatie van ons dakterras van ongeveer 40m2 . Er staan twee koepels op die we weg willen laten halen en ons terras gewoon een groot vlak geheel willen maken met een mooie vloerbekleding die kras, vlek en waterbestendig is en gemakkelijk in onderhoud omdat we hondjes hebben...

Dak vernieuwen en nieuw dakterras leggen

Verwijderen oude (niet meer werkende) schouw, vernieuwen van dekstenen (schade door hagel), isoleren van het terras en het vernieuwen van bankerai of andere houtsoort.

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Huidig dakterras vernieuwen , nieuwe roofing leggen en betegelen.

Vernieuwen dakbedekking en dakterras

De dakbedekking van ons appartementsgebouw moet vernieuwd worden ingevolge lekken. Op het dak ligt een bankirai houten dakterrasvloer van 51 m2. Die zou moeten verwijderd worden voor de dak herstelling en vernieuwd na de dak herstelling.

Dakterras aan te leggen

Ik wil graag een dakterras aanleggen op mijn plat dak waar momenteel roofing op ligt. Eventueel de roofing eerst vernieuwen. Daarop een geraamte en vloer voor terras. Toegang zou via een buitentrap op het koertje gaan. Ook nog te installeren. Geraamte voor dakterras zal best bevestigt worden aan de zijkant/muren geloof ik. Materiaal nog niet bekend, ik zoek iets dat weinig onderhoud vereist. Verder wens ik ook het daklood te vervangen van mijn schuin dak.

Plat dak aanbouw vernieuwen

Bestaande bouw met bijkeuken aangrenzend garage . Wil het bestaande platdak vernieuwen en gebruiken als dakterras. Vernieuwen dakleer isolatie en nieuw dakleer ect.

Dakterras te vernieuwen

Ik heb eind vorig jaar een huisje gekocht waar reeds een dakterras is van ongeveer 10 x3. 5m, bedekt met bankirai. Er sijpelt ergens water binnen en de gang en muur binnen heeft de ganse winter schade opgelopen. Ik wil de mogelijkheden voor een nieuwe onderlaag, liefst alternatief voor roofing dat sterker is en langer meegaat. Ik wil ook die bankirai niet meer en eventueel kunstgras leggen. . .