Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakwerken uitvoeren:

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Dakwerken uitvoeren

Onderdak van 60m² plaatsen met voldoende isolatie volgens richtlijnen overheid. Bedoeling is om de zolder ooit als slaapkamer te gaan gebruiken dus moet warmte vasthouden in winter maar ook warmte buitenhouden in zomer.

Dakwerken in lood uitvoeren

Ik zou graag de zijkanten van men dak willen laten bedekken met lood omdat er een water lek is + advies

Diverse dakwerken aan een pannendak uitvoeren

Enkele werken aan het pannendak van het rijhuis uitvoeren. Vervangen dakkoepel, kleine stukjes roofing op platte stukken, enkele rolluiken en wat pannen vervangen.

Kleine dakwerken uitvoeren

Nieuwe dakgoot en vervangen van kapotte steenpannen op hellend dak. Graag ook een nieuw lood achter de schoorsteen en een net om de vogels af te schrikken.

Kleine dakwerken uitvoeren

Rondom het dakraam enkele latten vervangen die versleten zijn. Hiernaast ook een nieuwe dakgoot in hout plaatsen aan de achterkant van de woning. Tot slotte ook een dakgoot van mijn stal bekleden.

Roofing en lichtstraat plaatsen

Lessenaarsdak, hoogrendements zonwerend glas, tussen 4 en 6 meter lang, 1.5 tot 2 meter breed. Dak is bestaand plat dak (gelijkvloers) met roofing en licht aflopend (ik schat 10%). Plafond breek ik zelf uit maar structuurwerken (balken doorzagen), dakwerken (roofing) en plaatsing van de lichtstraat zelf wil ik laten uitvoeren.

Dakwerken uitvoeren

Controle en herstelling dak. Doordat het dak boven de bijbouw zeer slecht is afgewerkt heb ik last van vocht.