Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Kleine dakwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kleine dakwerken uitvoeren:

Diverse dakwerken aan een pannendak uitvoeren

Enkele werken aan het pannendak van het rijhuis uitvoeren. Vervangen dakkoepel, kleine stukjes roofing op platte stukken, enkele rolluiken en wat pannen vervangen.

Kleine dakwerken uitvoeren

Nieuwe dakgoot en vervangen van kapotte steenpannen op hellend dak. Graag ook een nieuw lood achter de schoorsteen en een net om de vogels af te schrikken.

Kleine dakwerken uitvoeren

Rondom het dakraam enkele latten vervangen die versleten zijn. Hiernaast ook een nieuwe dakgoot in hout plaatsen aan de achterkant van de woning. Tot slotte ook een dakgoot van mijn stal bekleden.

Roofing en lichtstraat plaatsen

Lessenaarsdak, hoogrendements zonwerend glas, tussen 4 en 6 meter lang, 1.5 tot 2 meter breed. Dak is bestaand plat dak (gelijkvloers) met roofing en licht aflopend (ik schat 10%). Plafond breek ik zelf uit maar structuurwerken (balken doorzagen), dakwerken (roofing) en plaatsing van de lichtstraat zelf wil ik laten uitvoeren.

Dakwerken uitvoeren

Controle en herstelling dak. Doordat het dak boven de bijbouw zeer slecht is afgewerkt heb ik last van vocht.

Hanggoten plaatsen

Graag hadden wij volgende dakwerken laten uitvoeren; - verwijderen schouw - herstellen tweede schouw - vervangen (2) bakgoten naar hanggoten - vervangen regenpijp

Uitvoeren van dakwerken

Dakwerken : Oppervlakte 44 m² nok 4. 75 m². Rietwerken en houtconstructie en isolatie

Dakwerken uitvoeren en isoleren

Verwijderen of egaliseren en isoleren oud dak. Verwijderen losse cementdelen. Plaatsen nieuwe muurplaten langs één zijde Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 67 m². Plaatsen van EPDM. Er moet ook asbest verwijderd worden.