Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Eterniet golfplaten vervangen door dakplaten met isolatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Eterniet golfplaten vervangen door dakplaten met isolatie:

Eterniet golfplaten vervangen door dakplaten met isolatie

Op ons dak liggen sinds 30 jaar eternit golfplaten. We zouden die willen laten afbreken en vervangen door metalen platen met isolatie. Ons dak is ongeveer 180 m².

Vervangen eterniet golfplaten op garage

Oude golfplatendak (vermoedelijk met asbest) op een garage vervangen door nieuwe Eternit platen. De totale Opp. is 5m x 2,50 m.

Dak van tuinhuisje vervangen door aangepast materiaal

Betreft: tuinhuisje van 2,8x2,8 m met zadeldak. Huidig materiaal: eterniet golfplaten. Oppervlakte dak: 1,8x3,5x2= 12,6 m².

Vervangen van eterniet golfplaten door dakplaten met isolatie

Ik wil graag het dak van een loods van 12 m x 12 m met helling 20° vervangen door metalen golfplaten met isolatie tegen de platen. Ook wil ik graag de huidige golfplaten laten afvoeren. De onderstructuur van het dak is nog stevig. Ook te voorzien zijn regengoten en een regenpijp tot aan het maaiveld.

Vervangen eterniet golfplaten (asbest)

Vervangen golfplaten door een anti condens steeldeck. Dak van garageboxen, lage hoogte, houten liggers. Oppervlakte: +/- 200m2.

Dakrenovatie van garage

Het plat dak van de garage moet vernieuwd worden, oppervlakte van ongeveer 30 m2. Werk : Afbraak bestaand dak (eterniet golfplaten) Plaatsen en afwerken plat of licht hellend dak, materiaal naar keuze. Het dak van de veranda moet worden nagekeken, het regent er soms binnen. Werk : eventuele renovatie na overleg met firma

Het vernieuwen van het dak van de ...

Het vernieuwen van het dak van de achterbouw van een rijhuis. Het dak bestaat uit 3 achter elkaar gelegen stukken: - een stuk plat dak van ongeveer 3m op 2,75m, bedekt met roofing met in het midden een glazen koepel van 1,3 op 1,2m. - een stuk schuin dak bekleed met dakpannen van ongeveer 2m op 4m. - een stuk plat dak (bedekt met ?) van ongeveer 6m op 2m. Het is de bedoeling om van deze 3 stukken 1 plat dak te maken en het te isoleren en te bekleden met kunststof bedekking (vb. EPDM). En ook het aanpassen van de dakgoten en regenafvoer. Er is ook een kot van 2,5 op 3,5m met gofplaten in eterniet. Die golplaten moeten worden vervangen door golfplaten in kunststof.