Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Geïsoleerde dakpanplaten leveren en plaatsen op licht hellende garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Geïsoleerde dakpanplaten leveren en plaatsen op licht hellende garage:

Geïsoleerde dakpanplaten leveren en plaatsen op licht hellende garage

Op het dak van mijn garage liggen nu asbestpanelen. Deze moeten eraf. Ik kan hierbij zelf helpen. Ik zou mijn het dak van mijn garage willen voorzien van geïsoleerde dakpanelen. Dat mag ook B - keus a-panelen zijn aangezien het dak van de garage niet in het zicht is. Kunt u een offerte maken aub, uitgaande van: • panelen met minimaal 3 cm isolatie • Lengte ganse garage kleine 14 meter. o De garage is 4,34 cm breed ongeveer: o Stuk lichtstraat erin verwerken • Alle bevestigingsmateriaal voor de panelen; • Afwerkingsprofiel voor de zijkant van de garage over ganse lengte van +/- 14 meter; o Een afwerkingsprofiel om infiltratie te vermijden langs de ganse zijde aangebouwde kant garage buurman zou nodig zijn, dus ook voor 14 meter.

Bestaand dak met golfplaten vervangen door dakpanplaten

Bestaande dak in oude golfplaat te vervangen door (geïsoleerde? ) dakpanplaat in terra cotta kleur. 1 dakvlak van circa 16m op een 7à9m. De hangaar is aan 1 zijde open, dus we twijfelen of het zinvol is om voor geïsoleerde platen te kiezen... Levering van het nodige materiaal : platen schroeven, afwerkprofielen. Demontage (met afvoer van oud dak). Plaatsing van nieuwe platen.

Vernieuwen hellend dak garage

Vernieuwen hellend dak garage (oude golfplaten) door geïsoleerde zwarte dakpanplaten. Oppervlakte +/- 50 m² .

Verwijderen huidige dakbedekking en vernieuwen

Verwijderen huidige dakbedekking + plaatsing geïsoleerde dakbedekking totale oppervlakte ongeveer 80 m². Er is ook 1 velux aanwezig. Graag stalen dakplaten / dakpanplaten Asbest verwijderen.

Huidige pannen vervangen door geiisoleerde dakpanplaten

Betreft een eenvoudig gerenoveerde schuur. Dak in L-vorm en oppervlakte van 200 m² dit is een zadeldak. Nu liggen er sneldekpannen op. Ik ben op zoek naar geïsoleerde dakpanplaten, liefst meer dan 5 cm isolatie. Zonnepanelen moeten er afgehaald worden voor aanvang werken en daarna weer terug geplaatst.

Vernieuwen dakpannen inclusief onderdak of geisoleerde dakpanplaten leggen

Graag hadden wij een vrijblijvende offerte voor ofwel vernieuwen dakpannen incl onderdak. Isolatie graag apart. Ofwel geïsoleerde dakpanplaten. Herplaatsen bestaande veluxen en kijk-uit. Dakgoten in goede staat. Houten constructie in goede staat. Breedte 6m. Hoogte nok 4. 80 m. Helling 45. Afzonderlijke prijsofferte voor isolatie er zijn veluxen in.