Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Gemeenschappelijk dak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gemeenschappelijk dak herstellen:

Gemeenschappelijk dak herstellen

4 aanpalende woningen delen een gemeenschappelijk dak. De bestaande dakbedekking werd niet op een professionele manier uitgevoerd. Indien mogelijk dak te herstellen of een heel nieuw dak plaatsen. Dak met Boomse pannen. Oppervlakte : 4 rijhuisjes: 13 m².in totaal.

Renovatie van dak en buitenmuren isoleren

Ik woon op de 8ste en hoogste verdieping van een appartementsgebouw. Op het dak staat een kamer van ongeveer 16 m2 die bij mijn appartement hoort. Het dak en de buitenmuren zijn aan renovatie toe. Ik wil het graag isoleren en maken. De rest van het plat dak is gemeenschappelijk, maar moet ook gerenoveerd worden. Ik had graag voor beiden een offerte. De werken aan mijn persoonlijk deel echter zijn dringender. Adres aan vakman.

Vervangen van dak van garage

Het dak van onze garage moet dringend vervangen worden. Deze garage is gemeenschappelijk met de buren, het dak moet over de volledige oppervlakte vernieuwd worden. Er is een houten structuur voorzien die kan (en dus moet) herbruikt worden. Het verwijderen van het huidige dak kunnen we zelf doen.