Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen:

Golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen

Golfplaten dak met vermoedelijk asbest van tuinhuisje van 3m x 2m vernieuwen. Momenteel zijn de golfplaten nog in goede staat maar zijn ze bemost, aangeslagen en de kopdekking lost. Onderdak en afvoergoten zijn nog intact.

Dak van tuinhuis vervangen

Bitumen golfplaten afhalen en verwijderen plaatsen van onderdak indien nodig plaatsen van metalen dakplaten hoogte van tuinhuis 1,76 m, tuinhuis 3x3m

Asbestdak tuinhuis verwijderen en vervangen

Asbest hellend dak van tuinhuis van ong.20m² verwijderen. Balken verwijderen. Nieuw dak leggen op tuinhuis. Liefst golfplaten.

Klein dak houtkot vernieuwen

Dak van 6m² op houtkot vervangen. Momenteel oude golfplaten die lekken. Liefst onderdak met daarop houtshingels vb cederhout

Asbest golfplaten betonnen kot verwijderen

Asbest golfplaten dak van ong. 4m x 6m verwijderen. Afval afvoeren. Het betreft een dak dat 2m hellend is naar midden toe. Eventueel ook nieuw dak plaatsen. Mogen metalen of aluminium platen zijn. Mag geïsoleerd zijn zodat het niet te vochtig word. Eventueel ook poort of deuren voor ingang plaatsen.

Hellend dak verwijderen

Asbest golfplaten dak van tuinhuisje van ong. 8m² verwijderen. Afval afvoeren.

Waterschade herstellen op het dak

Door een lek in golfplaten op ons dak, is het water binnengedrongen in onze keuken. We hebben waterschade aan plafond (hangt beetje door aan binnenkant) en muur (roeste strepen)

Dak garage vervangen

Oude vermoedelijk asbest golfplaten dak van 4 garages vervangen. Totale opp. is ong. 110m². Ook enkele steunbalken vervangen.