Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Golfplaten herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Golfplaten herstellen:

Waterschade herstellen op het dak

Door een lek in golfplaten op ons dak, is het water binnengedrongen in onze keuken. We hebben waterschade aan plafond (hangt beetje door aan binnenkant) en muur (roeste strepen)

Herstellen dak carport

Ik heb een soort carport in mijn tuin staan waar golfplaten op liggen. Deze zijn stuk en dienen herstel te worden.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuis herstellen wegens vochtigheid aan binnenkant. Is >25j oud en bestaat uit golfplaten eterniet met asbest. Graag terug eterniete golfplaten. Afmetingen dak zijn 1.83m x 1.22m.

Herstellen golfplaten dak van veranda

Er is een gat in het dak van de veranda dat moet gedicht worden. Dak bestaat uit golfplaten en het gat beslaat ongeveer een 40 cm.

Dak afdak herstellen

Ik wil graag dat het dak van onze carport hersteld (volledig nieuw) wordt na stormschade. Hier lagen golfplaten op maar deze zijn er dus afgewaaid. Ik denk dat het ongeveer 2 op 8 meter is.

Herstellen dak tuinhuis

Dak tuinhuis van 6.3m x 5.4m vervangen. Houten structuur met PVC golfplaten. Stenen tuinblok zelf is niet hoger dan 2.2m.

Dak tuinhuis herstellen of vervangen

Herstellen of vervangen golfplaten dak tuinhuis.

Dak tuinhuis herstellen

Bij de laatste storm (Denis) is het dak van mijn tuinhuis weggewaaid ( volledig af het tuinhuis). Het houtwerk, balken platen en tevens de pvc golfplaten zijn vernield.