Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Golfplaten vervangen van garagedak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Golfplaten vervangen van garagedak:

Polycarbonaatplaten vervangen afdak

Ik heb een open afdak met golfplaten en zou die willen laten vervangen door polycarbonaat platen. De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 4 meter. Er dient geen hoge isolatiewaarde aan gekoppeld.

Vervangen dak en dakconstructie tuinhuis

Het dak moet vervangen worden. Golfplaten + houten constructie.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

De eterniet dak-golfplaten van een schuur/garage achterin de tuin vervangen door stalen platen. Te vervangen opp is ong 65m2.

Garage vervangen dak

Ik wil de asbestcement golfplaten van mijn alleenstaande garage vervangen door een andere dakbedekking. huidige bedekking: 2 x 28 golfplaten van 1m breed en 1.2m lang, kleur zwart. In de horizontale breedte van het dak liggen 7 rijen, met elk 4 platen in de dakhelling. De nieuwe bedekking mag van metaal zijn, maar voorstellen zijn welkom. Een alternatief met isolatie is ook goed, want momenteel is de garage niet geïsoleerd.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

Atelier heeft een zadeldak met eternit-golfplaten, ik wil deze laten vervangen door metalen dakplaten. oppervlakte zadeldak bij benadering 100m². Structuur op zich kan opnieuw gebruikt worden.

Golfplaten vervangen

Golfplaten vervangen en dan isolerende sandwichplaten erop. Platen moeten 2 tot 3cm dik zijn. De afmetingen zijn 7 op 15 meter en 3 op 7 meter. Er is een schuine kant. Gaat on twee panelen die samenkomen in een nok.

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen

Eterniet golfplaten vervangen door dakplaten met isolatie

Op ons dak liggen sinds 30 jaar eternit golfplaten. We zouden die willen laten afbreken en vervangen door metalen platen met isolatie. Ons dak is ongeveer 180 m².