Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Golfplaten verwijderen en nieuwe plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Golfplaten verwijderen en nieuwe plaatsen:

Asbest verwijderen van dak tuinhuis

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten op dak van een tuinhuis vooraleer we het tuinhuis afbreken. Geschatte oppervlakte 25m².

Hellend dak herstellen

Berghuis van 7m x 9,40m: verwijderen van bestaande golfplaten (asbest) en vervangen door metalen trapeziumplaten van 7m lengte voorzien van anticondenslaag.

Asbest golfplaten verwijderen van tuinhuis

Wij zijn op zoek naar iemand die in juli het dak van ons tuinhuis kan verwijderen. Het gaat om een tuinhuis van 3 bij 2 meter met een dak van golfplaten (asbest gezien de leeftijd?). Het moet enkel weg.

Asbest dak garage verwijderen

Op onze garage ligt nog een oud dak van asbest golfplaten vermoed ik. Graag had ik dit zo snel mogelijk laten verwijderen en een nieuw dak geplaatst. Er zit een gat in 1 golfplaat waar een schouw doorzat, misschien is er contaminatie in de garage.

Golfplaten verwijderen en nieuwe plaatsen

Verwijderen en afvoeren van 4 asbesthoudene golfplaten in cement. Er is ook nog 1 plastieke golfplaat te verwijderen. Deze oude platen te vervangen door stalen golf-profielplaten of door lichtplaten van 2,40 meter.

Golfplaten vervangen en asbest verwijderen

Achterbouw : verwijderen + vervangen van 3 asbest golfplaten (3x1 m). In totaal zijn er 6 platen maar er zijn er slechts 3 die vervangen moeten worden = verwijderen van alle platen en nokprofiel, plaatsen van 3 nieuwe golfplaten 3 x 1.05 cm in vezelcement, terug plaatsen van 3 platen + terug plaatsen van het nokprofiel. Verwijderen van schouw ASBEST = een kleine schouw op de achterbouw.

Asbest golfplaten te verwijderen

Afdak met kleine 20m² asbest golfplaten die zouden moeten verwijderd worden

Asbest golfplaten verwijderen

Golfplaten tuinhuis verwijderen. 12m² Enkel te verwijderen niet te vervangen.