Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Grote dakkapel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grote dakkapel plaatsen:

Grote dakkapel plaatsen

In mijn zadeldak wens ik een grote dakkapel te plaatsen, Ik stel me wel de vraag naar de stabiliteit, want er zijn vertikale balken die een muur vormen en het dak ondersteunen. De raampartij mag groot zijn. Het mag één groot vast raam zijn dat niet open gaat.

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel plaatsen aan de zuidkant (tuinkant) waar nu 3 kleine dakkapellen staan . 1 dakkapel van 9 meter: We willen graag de 3 dakappellen door 1 grote dakkapel vervangen: Eentje van 9 meter breed, die deels 2 slaapkamer bestrijkt en de hele badkamer in het midden. Het mag polyester zijn, maar we willen dat het past met het huis en dachten bv zelf aan een schuin dak boven de dakkapel Op het dak moeten nog 2 zonnepanelen voor de zonneboiler komen: 2 panelen van 2x1 meter. Misschien eentje op het originele dak, en eentje op het nieuwe schuin dakkapel dak We hadden ook graag ingebouwde rolluiken laten plaatsen.

Grote dakkapel plaatsen

Wij hebben nu al 3 dakkapellen zitten. De tijd heeft er voor gezorgd dat ze aan vervanging toe zijn. We willen graag van deze 3 één grote dakkapel maken indien dit mogelijk is, dit zou ongeveer 9.5 meter moeten zijn.

Dakkapel maken om geluid te weren van verkeer

Momenteel, zitten er 2 dakvensters (Velux) in van 1 jaar oud. Toch komt het verkeersgeluid er nog door. Daarom hadden wij gedacht om 1 grote dakkapel te installeren (+- 5 meter lang). Het belangrijkste is de geluidsisolatie. Of een andere optie is rondom onze Veluxen het dak een deel verwijderen, beter isoleren en terug dichtmaken

Plaatsen van grote dakkapel op schuin dak

Dakkapel van 16 meter plaatsen

Dakkapel plaatsen

Grote dakkapel moet kunnen geopend worden. 2x3m

Groot dakkapel plaatsen aan achterzijde

Ik wil aan de achterkant huis ons schuin dak deels vervangen door grote dakkapel zodat ik badkamertje kan maken, alles in hout en met isolatie aan de buitenkant. Type dakkapel te bespreken met de vakman. Graag voor de zomer nog de werken kunnen uitvoeren.

Dakwerken uit te voeren

Breedte van de bouw (6 appartementen) is 18 meter, diepte 13meter. Aan de achterkant is er een grote dakkapel. Bedoeling is het dak te vernieuwen (bouw van 1975 zonder al te veel isolatie) en deftig te isoleren van buiten af. Van binnenuit is het moeilijk om bij sommige delen te geraken (afgewerkt met Gyproc).