Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak herstellen:

Hellend dak herstellen

Herstelling van een leien dak van een bungalow. De bak onder de goot mag opnieuw bezet worden met pvc. Gaat om een halfopen bebouwing.

Dakdoorvoer maken in hellend dak

Installatie van een dakdoorvoer (hellend dak) voor de ventilatie van badkamer. Deze komt voorlopig op een zolderruimte (1ste verdieping onder het dak) uit. Vanuit deze zolderruimte moet de afvoerbuis aangesloten worden op een nog aan te brengen ventilatieschouwtje op het dak. Het een betreft een vrijstaande woning (type fermette), dak is heel makkelijk bereikbaar.

Hellend dak herstellen

Daktype mansarde topgedeelte: 29% helling, opp 2x 150m² bitumen flankgedeelte: 80% helling, opp 2x75m² natuurleien, hoogte gootlijn ±15m voornaamste herstelling: topgedeelte isolatie in onderdak op zolder.

Hellend dak herstellen

Leien dak zijkanten is er stormschade met verlies van enkele leistenen. aan de 2 zijkanten die naar de punt lopen van het dak dienen eer leistenen te worden vastgezet.

Asbest houdende kunstleien op dak vervangen door nieuwe kunstleien

Mijn dak met kunstleien dateert van 1982 en is dus asbesthoudend. Ik wil deze laten vervangen door nieuwe kunstleien. Gesloten bebouwing - gevelbreedte = 7 m - normaal hellend dak. Uiteindelijke bedoeling is het plaatsen van zonnepanelen.

Hellend dak herstellen

Domein: Dak Opdracht: plaatsing van een KOP-PLAAT-tegel (reeds in bezit). Benodigd gereedschap: 3+ verdieping-lladder en keramische boormachine. Benodigde onderdelen: Schroef / bout & ring.

Hellend dak herstellen

Dak is van golfplaten en moet hersteld worden.

Hellend dak herstellen

Berghuis van 7m x 9,40m: verwijderen van bestaande golfplaten (asbest) en vervangen door metalen trapeziumplaten van 7m lengte voorzien van anticondenslaag.