Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak herstellen:

Daklekkage verhelpen in hellend dak

Ik krijg op 2 plaatsen druppels binnen en vermoed dat dit van mijn hellend dak komt. Heb hier vroeger ook mee te maken gehad maar dit is 2 jaar opgelost geweest. Sinds de stormen is het probleem terug.

Daklekkage herstellen

Sinds kort hebben we een klein lek op zolder. Bij nazicht bleken er scheuren in de roofing te zitten. Het plat dak is een klein onderdeel (ong. 25m²), we hebben voornamelijk een hellend dak met dakpannen.

Corniche vervangen of herstellen bij hellend dak

Ik wil de corniche vervangen , deze bestaat uit +-5 ml .

Hellend dak herstellen

Dak lekt op verschillende plaatsen door verweerde plastic onder de betonnen dakpannen. Oorzaak hoogstwaarschijnlijk ontmossen dak deze zomer. Huis dateert van 2005. Aan de ene kant is het dak enorm hellend, dat zou zo'n 5 meter zijn en aan andere kant gaat het heel langzaam naar beneden. Ik denk dat de oppervlakte ongeveer 23 meter op 13 meter is.

Hellend dak herstellen

Vochtinfiltratie binnenmuur slaapkamer vermoedelijk via aansluiting dak. Nazicht nodig voor opsporen lek.

Hellend dak herstellen

Nokpannen (10m lengte nok) en pannen goedleggen en rvs beugels en vijzen aanbrengen aan de nokpannen. Het is een hellend dak.

Daklekkage herstellen

Ik heb vermoedelijk een lek in mijn dak. Bij hevige regenval lekken er druppels uit een lichtspot. Ik zie rond de spot ook een vochtplek. Het dak is van een aanbouw van de keuken en is licht hellend.

Corniche vervangen of herstellen bij hellend dak

Mijn corniche van pvc is door de storm beschadigd en deels gevallen. Zowel aan mijn voorgevel als achtergevel. Ik zou het graag helemaal willen vervangen.