Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak inclusief dakkapel renoveren met geïsoleerde dakpanelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak inclusief dakkapel renoveren met geïsoleerde dakpanelen:

Hellend dak herstellen

Hellend dak van tuinhuis moet aangepakt worden.

Dakpannen vervangen

Het vernieuwen van een dak. Het betreft een hellend dak, breedte gevel ongeveer 9 m. Vervangen van de bestaande dakpannen door keramische/gebakken dakpannen.

Velux vervangen

Velux in hellend dak vervangen. Afmetingen ken ik niet. GL804 die niet in twee richtingen moet opengaan - met rolluik en muggenscherm. Pannendak met beetje isolatie.

Houten omranding dakraak vervangen

Infiltratie op een dakraam gedeeltelijk te herstellen. De omranding van het dakraam (hout) is vochtig en zou hersteld moeten worden. Dit gaat om een hellend dak met dakpannen.

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Plaatsen fakro dakraam

Fakro dakraam in hellend dak met dakpannen plaatsen.

Inpandig dakterras maken in bestaand hellend dak

Inpandig dakterras van ong. 3m x 2.5m maken in hellend dak. Graag toegang tot dit dakterras dmv een schuifraam.

Dakpannen vervangen en isolatie plaatsen

Hellend dak van ong. 100m² met zwarte matte pannen renoveren. Dak isoleren. Nieuwe dakpannen leggen. Bedoeling is dat dak hetzelfde uitzicht behoudt, dit is verplicht in deze buurt. Het betreft een woning uit de jaren '60.