Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak met veluxen nieuwbouw open bebouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak met veluxen nieuwbouw open bebouwing:

Hellend dak plaatsen op een nieuwbouwwoning

Het betreft een hellend dak plaatsen op een nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80. Dak moet bestaan uit soort van tegels.

Plat dak renoveren en lichtkoepels plaatsen

Het eerste deel van mijn huis is een hellend dak, maar dat dak is in order. Daarachter is een grote bijbouw van ongeveer 5 meter breed op 25 meter lang.Op dit dak zijn in de loop der jaren heel veel herstellingen gedaan. Ik heb sinds september dit huis gekocht en zou nu het hele platte dak willen vernieuwen. Links is er een gang (ongeveer 1 meter breed op 20 meter lang) met plastieken golfplaten. Ik zou hier een heel lichtdoorlatend deel van willen maken. Op de rest van het dak wil ik dan asfalt, een koepel (of glas) boven de eetplaats en een koepel (of glas) boven het deel waar de keuken zal komen. Het is een rijhuis. Het deel dat gedaan zou moeten worden is achter het voorste gedeelte van het huis. Dus dat zal via binnen en via de tuin moeten gebeuren. Bij voorkeur EPDM of ander kunststof.

Plaatsen van veluxen

Wij wonen in een rijhuis met een hellend dak, de hoogte van de dakgoot is 7,80 m, de nok is op 11,40 m. Wij hebben reeds 5 veluxen en gootstukken besteld. 4 keer 114 cm x 118 cm SK06 GGL drievoudig glas 1 keer 114 cm x 70 cm SK01 GGL drievoudig glas Wij zoeken een dakwerker om dit te plaatsen.

Hellend dak vervangen door plat dak

Mijn woning is iets te hoog om in orde te zijn voor een regularisatievergunning. Mijn woning mag maximum 240 m³ bedragen en is momenteel 300 m³. Ik wil dus graag mijn hellend dak vervangen door een plak dak. Het dak is ongeveer 55 a 60 m², zonder dakvensters. Dat is een zadeldak met pannen.

Oud dak helemaal herstellen of een nieuw dak te plaatsen

Dak met verschillende lekken zou moeten worden hersteld. Ofwel indien geen herstellingen een nieuw dak te plaatsen, opties te bekijken met vakman. Dit is een hellend dak met twee veluxen. Indien nieuw dak ook nieuwe veluxen plaatsen.

Dakpannen Pottelberg van een hellend dak vernieuwen

Het gaat om kleine herstellingen namelijk de dakpannen in de slapers die in de tijd slecht gelegd zijn, en daardoor losgekomen zijn . Hier de dakpannen vernieuwen om zo een beter afwerking te verkrijgen.

Asbestgolfplaten van puntdak vervangen door hellend dak met deels glas

We willen het huidige puntdak dat bestaat uit asbest golfplaten laten renoveren. Hiervoor een nieuw puntdak dat bestaat uit 3/4 glas om zoveel mogelijk lichtinval te hebben. Grondoppervlakte van het gebouw waar de dakrenovatie moet gebeuren is 250 m². Op dit nieuwe dak willen we ook graag met zonnepanelen werken.

Dak isoleren en dakkapel plaatsen

Dak isoleren + een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 2 m breedte. Oppervlakte hellend dak: 54 m²

Partners

Partners van Casius