Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak met veluxen nieuwbouw open bebouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak met veluxen nieuwbouw open bebouwing:

Hellend dak herstellen alsook nazicht schouw

Herstelling na stormschade. Dakrand van hellend dak is losgewaaid over ongeveer 6 meter. Bij de schouw zijn enkele leien verschoven. Eén nokstuk is verschoven.

Hellend dak in riet herstellen

Herstellen rond dak . Riet boven in punt is los gekomen.

Hellend dak herstellen

Betreft vrijstaande oude hoeve met stormschade aan het dak. Een hellend dak . De gevel is 12m breed .

Afboording hellend dak herstellen

De dakafboording van de zijgevel 6m is bij de storm losgekomen en moet volledig vervangen worden. Afboording is in zink.

Dakrenovatie uitvoeren

Vervanging oude dakpannen dubbel hellend dak van het huis + dampscherm (Koramic KoraFleece). Totale oppervlakte c.a. 87m². De kamer boven garage - dubbel hellend dak demonteren, muren verhogen en een platte dak erop opzetten en isoleren (warme dak). Oppervlakte nieuwe muren tezamen c.a. 41m² (materiaal ytong) + isolatie + crepi. Oppervlakte nieuw plat dak c.a. 20m². Nieuw dak: OSB 2 of 3 – dampscherm – harde isolatie (bvb PUR )

Vernieuwen van hellend dak

Hellend dak, 45°; 65m2; 10,5m totale hoogte. Kepers intact. Pannen en pannenlatten te verwijderen. Nieuw te plaatsen; onderdak, dampfolie, isolatie, pannenlatten en pannen volgens warm dak methode. Ook te plaatsen 4 Velux GPU M06. Dakkapel renoveren met EPDM en nieuwe PVC siding (3m x 3m).

Golfplastieken dak vervangen

Vervangen 2 stukken golfplastiek op rol op zeer licht hellend afdak boven garage. Afmetingen ongeveer 2 x (1m40 x 8 meter). 1 zijkant is schuin en bovenzijde van langste stuk wordt bevestigd aan zijmuur van buurman.

Hellend dak herstellen

De folie van het onderdak is voor 80% gescheurd/verduurd en dient vervangen te worden. Het lijkt te ingrijpend om hiervoor alle dakpannen eraf te moeten halen gezien de goede staat van de pannen (huis is 28 jaar oud). Er is ook (nog) geen sprake van vochtproblemen en het houtwerk is eveneens in goede staat. Voorkeur gaat er dan ook vooralsnog naar uit om het onderdak te plaatsen via de binnenkant. Totale dakoppervlakte bedraagt ca. 98m2 (een hellend dak van 74m2 en een van 24m2). De huidige isolatie is aangebracht op de vloer van de zolder.