Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak met veluxen nieuwbouw open bebouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak met veluxen nieuwbouw open bebouwing:

Hellend dak renoveren en dakkapellen plaatsen

Bestaand hellend dak helemaal renoveren met aan beide kanten een op maat gemaakte dakkapellen te plaatsen. Breedte van het huis is 4,75 m, er moet aan beide zijkanten van het dak een minimum aan 60 cm behouden worden.

Plaatsen dakdoorvoer op hellend dak

Een dakdoorvoer plaatsen dit is een hellend dak.

Twee dakramen vervangen en 1 verplaatsen

Ik zou graag 2 dakramen 114/118 laten vernieuwen en 1 verplaatsen ,ramen die een isolatiewaarde hebben van 1,0 en die het geluid goed dempen van het auto verkeer. Dit is een hellend dak.

Vervangen dak van tuinhuis

Dakbedekking sijpelt door. Dak is nu op basis van osb platen bedekt met soort van roofing lamellen (plaatjes). Nieuw dak op tuinhuis plaatsen , dit is een hellend dak. Ongeveer 36 m².

Velux dakraam plaatsen

Zou graag een velux dakraam plaatsen. Dit is een hellend dak. Afmetingen 45/55 cm.

Hellend dak herstellen

Hellend dak herstellen. Gedeeltelijk of volledig zal afhangen vn prijsbestek ( voor-achterkant). Is een pannendak met achteraan 2 veluxen.

Dak tuinhuis renoveren voor plaatsing zonnepanelen

Tuinhuis van 7 m op 3 m. Hellend dak. De nok is ongeveer 8 meter lang. We willen de lange zuid gerichte dak strook benutten voor zonnepanelen. Er ligt nu een bemost golfplaten dak, dat best eerst vervangen wordt door een ander materiaal, te bespreken met vakman. Hetzij een systeem waarop zonnepanelen gemonteerd worden, hetzij een in dak-systeem, waarin de zonnepanelen netjes kunnen integreren.

Hellend pannendak vernieuwen

Hellend dak in dakpannen plaatsen. We hebben het huis nu een jaar, dak is in slechte staat, waarschijnlijk ook het timmerwerk vernieuwen. 100 m² ongeveer.

Partners

Partners van Casius