Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak renoveren:

Hellend dak herstellen

Onderdak plaatsen in oude woning en 2 veluxramen plaatsen.

Asbest golfplaten betonnen kot verwijderen

Asbest golfplaten dak van ong. 4m x 6m verwijderen. Afval afvoeren. Het betreft een dak dat 2m hellend is naar midden toe. Eventueel ook nieuw dak plaatsen. Mogen metalen of aluminium platen zijn. Mag geïsoleerd zijn zodat het niet te vochtig word. Eventueel ook poort of deuren voor ingang plaatsen.

Hellend dak verwijderen

Asbest golfplaten dak van tuinhuisje van ong. 8m² verwijderen. Afval afvoeren.

Lood plaatsen hellend dak en velux ramen plaatsen

Er zou aan 1 kant van het hellend dak (11 meter) opnieuw lood moeten worden aangelegd omdat ik aan de schouw bij hevige regenval regen binnenkrijg. Ook zouden er 3 veluxen moeten geplaatst worden 2 SK06 en 1CK06.

Hellend dak vernieuwen met dakpannen

Te vervangen dak van ongeveer 160 m², momenteel bezet met asbesthoudende leien van voor 1990. In de plaats moet men kleine, zwarte dakpannen op het dak leggen.

Hellend dak vervangen.

Hellend dak van ong. 170m² vervangen. Momenteel leien van asbest. Later worden er zonnepanelen op dak geplaatst.

Inpandig dakterras maken in een bestaand zadeldak

Inpandig dakterras maken in bestaand zadeldak van 100m². 1/3 Zou dienst doen als terras. Deel van hellend dak uitnemen en alles waterdicht maken.

Hellend dak herstellen na waterschade

Het betreft een dak van een oud rijhuis. Aan één kant heeft een lek ervoor gezorgd dat een van de balken doorgerot is en er bijgevolg een hoop van de gipsplaten die eraan hing naar beneden gekomen is. Hiernaast is er op een andere plaats ook stuk in de gang boven waar een golfplaat boven ligt, die ook op een paar plaatsen stuk is en voor lekken zorgt. Graag zouden we dit vervangen hebben door een meer degelijke oplossing.