Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Hellend dak vernieuwen en isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hellend dak vernieuwen en isoleren:

Lek dakkapel herstellen

Lek in de dakkapel lood kapot. Dak bestaat uit dakpannen en is hellend.

Daklekkage verhelpen in overgang tussen twee daken

Sinds kort heb ik vochtvlekken op de plafond. Ik vermoed dat er een lek is op de scheiding van het hellend dak met pannen en een klein plat dak.

Lek detecteren en herstellen

Als het régent, régent het binnen in de kamer van ons zoontje. Het plafond is er gespleten. We zijn niet zeker waar het lek zit. Het gaat om een kamer onder een hellend dak.

Dakgoten herstellen en herbekleden

Dakgoot vooraan onder het hellend dak is lek. De bekleding is in metaal. Ook de buitenbekleding moet gerepareerd of vervangen worden.

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen

Daklekkage herstellen

Met de huidige regenval drupt het water binnen in de leefruimte. Licht hellend dak met leisteen. Dakwerker gezocht om de nodige herstelling te maken.

Lekkage in pannendak herstellen

Er is een lek in ons dak dat vocht rond de Velux ramen veroorzaakt. Zouden dit graag ontdekken en herstellen. Hellend pannendak.

Hellend dak vernieuwen en isoleren

Hersteling dak met leien. Het schuine dak is eveneens ook te isoleren.