Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuw hellend dak met zonnepanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw hellend dak met zonnepanelen plaatsen:

Solatube of sunpipe plaatsen

Ben op zoek naar een vakman die een lichttunnel/Sunpipe kan plaatsen in een hellend dak. Had graag meer licht in de woonkamer. Tussen dak en zoldervloer 1,50 m en houten plafond.

Hellend dak herstellen

Aan de achterkant van het dak tegen de nok liggen er een zestal pannen los. Ze steken lichtjes omhoog.

Hellend dak herstellen

Een hoek van het huis lekt. Er komt water binnen. Een deel van de dakleien is ook weg. Lek zou gedicht moeten worden.

Hellend dak herstellen

Het betreft een zadeldak met pannen. Er moeten herstellingswerken uitgevoerd worden. Pannen zijn losgekomen, goten zijn moeilijk bereikbaar. Goten in koper.

Inpandig dakterras maken in een bestaand hellend dak

Vakman voor het maken van een terras in mijn (schuin) dak. Breedte is bijna 4 m, diepte 1.70 - 2 m . Ruimte te openen door het maken van terras.

Daklekkage herstellen

Het platte geïsoleerde dak grenst aan het hellend dak. Het water van het hellende dak gaat via het platte dak naar de afvoerpijp. Ik ben niet zeker of de aansluiting van deze pijp wel nog correct is? Onder het platte dak bevindt zich een badkamer. Via het raamkozijn loopt er water naar binnen. Kan eveneens zijn dat er een regenpijp bestaande uit zink moet vervangen worden. Verder is de buitenkant van de schoorsteen ook aan herstelling toe, het cement komt los, deze moet volledig herbeleef worden.

Schoorsteenkap plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een kleine schoorsteenkap kan plaatsen. Het gaat om een plat dak dat een beetje hellend is. De schoorsteen bevindt zich juist voor het dak zoals u kan zien op de foto.

Daklekkage herstellen

We hebben water dat uit ons plafond komt, vermoedelijk van het dak. Het is een hellend dak met metaalachtig dakpannen.