Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuw hellend dak met zonnepanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw hellend dak met zonnepanelen plaatsen:

Schoorsteen op dak herbezetten

Schoorsteen opnieuw bezetten wegens lekkage. Hellend dak. 2 verdiepingen. Er is roofing rond - door waterschade is deze losgekomen.

Schoorstenen afbreken

2 Schoorstenen op hellend dak van ong. 6m x 4m afbreken.

Inpandig dakterras maken in een bestaand hellend dak

Inpandig dakterras van ong. 15m² maken achteraan in bestaand hellend dak van 30m². Huidig dak bestaat vermoedelijk uit asbestlei dus dak zou ook moeten vervangen worden. Woning dateert uit 1933.

Hellend dak herstellen

Onderdak plaatsen in oude woning en 2 veluxramen plaatsen.

Asbest golfplaten betonnen kot verwijderen

Asbest golfplaten dak van ong. 4m x 6m verwijderen. Afval afvoeren. Het betreft een dak dat 2m hellend is naar midden toe. Eventueel ook nieuw dak plaatsen. Mogen metalen of aluminium platen zijn. Mag geïsoleerd zijn zodat het niet te vochtig word. Eventueel ook poort of deuren voor ingang plaatsen.

Hellend dak verwijderen

Asbest golfplaten dak van tuinhuisje van ong. 8m² verwijderen. Afval afvoeren.

Lood plaatsen hellend dak en velux ramen plaatsen

Er zou aan 1 kant van het hellend dak (11 meter) opnieuw lood moeten worden aangelegd omdat ik aan de schouw bij hevige regenval regen binnenkrijg. Ook zouden er 3 veluxen moeten geplaatst worden 2 SK06 en 1CK06.

Hellend dak vernieuwen met dakpannen

Te vervangen dak van ongeveer 160 m², momenteel bezet met asbesthoudende leien van voor 1990. In de plaats moet men kleine, zwarte dakpannen op het dak leggen.