Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen afdak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen afdak:

Plastiek dak vervangen

Na wind schade wens ik het afdak te laten herstellen, de periode kan in overleg, ik begrijp dat het mogelijk drukker is door de stormschade. Indien op advies van de vakman er beter gekozen wordt voor ander materiaal dan plastiek sta ik daarvoor open. Oppervlakte van 4 m².

Herstellen afdak

Afdak terras herstellen, enkele platen losgekomen en stukgegaan.

Herstellen afdak voordeur

Herstelling van afdak/dakluifel voordeur, oorzaak: slechte afwatering. Uitvoering in hout

Herstellen afdak

Tijdens het onweer van vorige week is een paneel van mijn afdakje gaan waaien en een profiel losgekomen. Ik heb dit aangeven bij de brandverzekering. Dit zou moeten hersteld worden en bijkomend zou er een profiel boven en onder het afdak moeten gezet worden zodat dit zich niet meer herhaald.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lek in mijn dakgoot, ik vermoed een goot van zink met, waarvan er een gatje in de naad zit. De plek is moeilijk bereikbaar want deze lek is boven mijn afdak anders keek ik even met de ladder.

Afdak in kunststof vervangen en dakgoten herstellen

Dakgoot uitkuisen en herstellen. De gevel is 7m hoog . Het is vrij hoog om het zelf te doen. Ze lekt ook dus binnen in ook nieuwen

Afdak in kunststof vervangen + dakgoten herstellen

We hadden graag een nieuw afdak/carport gehad. De huidige zit vol lekken. Er is een houten constructie voorzien waar het afdak op kan steunen. De totale lengte van het afdak is ongeveer 13m op 2.5m. Een klein gedeelte is ong. 5m breed. Verder hadden we graag de dakgoten van de garage laten herstellen (ong 10m).

Herstellen van polycarbonaatplaten voor pergola

Het dak van mijn pergola is enkele jaren geleden door hagel zwaar gehavend. Nu zou ik dit willen laten herstellen. Mijn dak is in polycarbonaatplaten opaal 32 mm heatstop. Mijn afdak is 3,75 m op 1,10 m. In totaal zijn er 9 panelen.