Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen dak tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen dak tuinhuis:

Lek in plat dak herstellen

Ons plat dak heeft enkele kleine lekken. We willen het lek in de hoek van het dak dichten of eventueel het dak vervangen met nieuwe roofing en een isolatie eronder. Het is een dak uit roofing van ongeveer 20 m² op het eerste verdiep.

Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen

Wij hebben een lekkage in de hoek van ons hellend dak, niet zeker dat het ons dak is, eventueel kijken voor nieuw dak, aangezien deze al meer als 30 jaar staat. Leien dak.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuis herstellen wegens vochtigheid aan binnenkant. Is >25j oud en bestaat uit golfplaten eterniet met asbest. Graag terug eterniete golfplaten. Afmetingen dak zijn 1.83m x 1.22m.

Regenpijp herstellen

Regenpijp herstellen. Door wind is deel van regenpijp net onder dak aan achterkant van huis weggewaaid. Regen loopt uit de goot langs gevel naar beneden.

Oorzaak waterschade achterhalen en herstellen

Ik heb gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. Plat dak - schade is op de overloop. 3 huizen - 1 halfopen bebouwing van mij, en de buur heeft de gesloten bebouwing in het midden. De oorzaak zou moeten vastgesteld worden en verholpen worden.

Hellend dak herstellen

Herstellen van een stukje dak waar vroeger 2 buizen (schoorstenen) door staken, platte platen (geen dakpannen) Geen onderdak aanwezig en naast velux.

Leien dak herstellen

Stormschade aan leien dak na storm. enkele leien (8 tal) zijn beschadigd en dienen vervangen te worden

Lek in dakterras herstellen met roofing

In mei vorig jaar hebben wij een ‘koepel’ die gebouwd was door de vorige eigenaar op ons terras afgebroken. In deze koepel lag een tegel waar we zelf een houten vloer over gelegd hadden. Nu is er sinds enkele dagen een lek in de slaapkamer bij onze onderburen. Hun slaapkamer ligt onder ons terras. Het gaat om een terras/ dak van ongeveer 10 m². De houten vloer heb ik al weggehaald, nu liggen er enkel tegels. Ik vermoed dat roofing een goede oplossing is.