Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten:

Dak herstellen of mogelijks helemaal vernieuwen

Na recente regen en wind vrij grote waterdoorsijpeling door het dak. Te herstellen maar het kan zijn dat men een groot deel of heel het dak moet vervangen. Het gaat om een schuin dak van 15 op 10 meter.

Lekkage in pannendak herstellen

Er is een lek in ons dak dat vocht rond de Velux ramen veroorzaakt. Zouden dit graag ontdekken en herstellen. Hellend pannendak.

Daklekkage herstellen

Overgang van roofing op het platte dak naar de regenwaterafvoer lekt zodat er water langs de buitenmuur loopt. Dakwerker nodig om dit te herstellen.

Dak ontmossen, een lek herstellen en nieuwe dakgoten installeren

Leien dak ontmossen en nieuwe kap van de schoorsteen installeren. Er is ook een lek aan de andere schouw, vermoedelijk aan de overgang van schouw naar dak. Als laatste willen we de bestaande dakgoten reinigen, extra goten installeren aan het bijgebouw voor ongeveer 3m en die goten aansluiten op de leiding die naar onze waterput loopt.

Koepel uit plexiglas herstellen

Plexiglazen koepel op plat dak is weggevlogen. Afmetingen 1m op 1m. Plexiglas kapot, maar het frame is misschien nog bruikbaar.

Dak veranda herstellen

Het dak van onze veranda is ernstig beschadigd door een vallende tak. Vervanging van enkele onderdelen is noodzakelijk.

Lekkage in roofing herstellen

Het dak boven de garage lekt een beetje en we veronderstellen dat er een scheur in de roofing bestaat. Het gaat om een dak boven de garage.

Daklekkage aan dakkapel herstellen

Lek in het dak plat dak boven een uitbouw. De zijkant moet opnieuw gemaakt worden van de dakkapel, alsook nieuwe isolatie.