Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten:

Herstellen van koepel door lekkage

Lekkage aan dichting van koepel van 1m x 1m herstellen. Dak en koepel apartementsgebouw reeds vernieuwd. Bij hevige regenval zijn er problemen.

Daklekkage herstellen

Plat dak bergkot gelijkvloers (ongeveer 3x4m) heeft EPDM bedekking en vertoont kleine lek t.h.v afvoer regenpijp.

Dak herstellen

De nok van het dak dient te worden afgestreken. Er komt water binnen en denk dat het van de nok van het dak komt. Hoofdgebouw en garage omvat ongeveer 10 lopende meter. Pannendak.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuisje 3.5 x 3.5 voorzien van nieuwe zwarte shingels.

Hellend dak herstellen

Hellend dak op huis van 15m x 8m herstellen wegens overlast van mussen die nesten maken onder het dak, tegen de goot. Kleine schade aan PVC-onderdak herstellen, dit is geraakt door een vrachtwagen. Oplossingen bieden om insecten zoals wespen uit zolderruimte te houden.

Herstellen dak veranda

Herstellen van dak veranda ongeveer 4 x 3,25 m. Bestaat uit polycarbonaat platen en is een schuin dak. Plaatselijke lekkages bij hevig regenweer/ veranda v/h/jaar /1994

Plat dak en zadeldak herstellen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: beschadigd en lekkend plat dak herstellen. Ligt het aan de roofing? En los hangende platen van zadeldak herstellen om lawaai door wind te stoppen.

Dak carport afwerken

Er heeft iemand een carport geplaatst maar niet afgewerkt komt niet meer af voor verder te maken! Nu ligt er plaat los dus het zou gaan voor te herstellen en verder af te werken met plaatsen van goten ook! Carport afwerken. Is geplaatst maar niet afgewerkt. Er ligt 1 plaat los die moet vastgelegd worden. Ook plaatsen van dakgoten.