Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen daklekkage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen daklekkage:

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.

Daklekkage aan oude dakvensters herstellen

We hebben last van waterinsijpeling aan de oude dakvensters. We willen dit graag laten nakijken en oplossen.Omlijsting van dakvenster in houtwerk. Zink rondom dakvenster.

Daklekkage herstellen

Daklekkage. Plat dak uit roofing. oppervlakte : 97 m². Op 2 plaatsen komt er vocht binnen, dit zou bekeken moeten worden en indien nodig gerepareerd.

Daklekkage herstellen

Sinds kort merken we dat we waarschijnlijk last hebben van insijpelend regenwater via het dak. We hebben 1 muur die hier last van heeft en daarlangs loopt aan de buiten kant een regenpijp.

Daklekkage herstellen

Waarschijnlijk lekkage in pannen dak. Het dak is 13 jaar oud. Oppervlakte : 11,5 m L.

Daklekkage herstellen

Gelieve een plaatsbezoek uit te voeren, verschillende vochtige plekken, dakrand, ventilatie, oud huis.

Daklekkage herstellen

Het dak heeft een dakkapel en langs de raam in het dakkapel lekt het het is een oud dak we willen dit laten herstellen omdat dit een verborgen gebrek is in onze koop overeenkomst. In de toekomst komt er een nieuw dak maar voorlopig nog niet.

Herstellen van daklekkage

Drupt binnen. Herstelling van plat dak.