Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen van het leien dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van het leien dak:

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bungalow (gelijkvloerse woning). Kernis met zink lekt op verschillende plaatsen. 66 m. Hout is op verschillende plaatsen rot. Dakbedekking zijn leien.

Herstellen van het leien dak

Leien dak is op verschillende plaatsen lek. Enkele leien zijn losgekomen, aan de naden zou nieuw lood moeten worden geplaatst. Is relatief groot dak (120m²) betreft een koetshuis (dateert uit jaren 1880) We zouden de zaak willen openen per 14/1 en er moet worden geschilderd waar de muren nu nog nat zijn... Dus redelijk dringend uit te voeren werken...

Waterlek in leien dak herstellen

Er is een lek in mijn Eternit leien dak. Vanop een horizontale spant komt over een breedte van 2,5 meter water naar beneden gedrupt in de kamer. Het lek zit ten minste 50 cm boven een Velux, maar ik heb geen idee waar het lek precies is. Er is ook een vorstpan (rechtsboven in de nok) die los ligt en weer vastgezet moet worden.

Dakgoten vervangen + dakjes herstellen en nieuw dak boven raam plaatsen

Afbreken van de bestaande houten dakgoten en hangen van een zinken hanggoot. Het herstellen van 2 dakjes ('erkjes') boven 2 ramen. Afbreken dakje en bakgoot + plaatsen van nieuw dakje (met nieuwe leien) met zinken hanggoot.

Nakijken en herstellen van schoorsteen en schouw

Herstellen van schouw. Loskomen van bovenste gedeelte van de schouw. Afbrokkelen van beton. Dit betreft een leien dak en men kan er moeilijk aan de schouw.

Dak van tuinhuis herstellen

Latjes van onderkant van tuinhuis zijn verschoven waardoor leien omhoog gekomen zijn. De oppervlakte is ongeveer 8x3 en een zadeldak .

Dakherstellingen uitvoeren

Renovatie dakgoten 20m van een leien dak. Dakkapel met roofing 1mx1m met lek herstellen Plat dak garage 6x6m renoveren