Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen lek aan lichtstraat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen lek aan lichtstraat:

Plat dak herstellen

Lek in groendak van 6m² herstellen.

Lek in dak opsporen en herstellen

Lek in dak opsporen en herstellen. Muren en plafond zijn ook al beschadigd, dus ook herstellen.

Lek in dakgoot herstellen

Er is een lek in onze dakgoot, daar waar ze in contact komt met die van de buren. Na elke regenbui blijft het nog uren lekken, dus dit zou best gemaakt moeten worden. De dakgoot is ongeveer 4 meter.

Daklekkage herstellen

Plat dak bergkot gelijkvloers (ongeveer 3x4m) heeft EPDM bedekking en vertoont kleine lek t.h.v afvoer regenpijp.

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Lek in dakgoot herstellen

Lek in zinken dakgoot herstellen. Huis is 20j oud. Lek zit in de hoek.

Herstellen zinken dakgoten

Lek in overgang dakgoot-regenpijp herstellen. Vermoedelijk soldeerwerk. Bij felle regen komt er heel wat water binnen via de spouw en dan door het venster. Buurvrouw heeft ook enkele scheuren in zinken goot die reeds tijdelijk hersteld werd met soort silicone, dus die ook graag solderen.

Plat dak herstellen

De roofing die op mijn plat dak van de garage ligt komt los aan de zijkanten en het water blijft in putten staan en daardoor krijg ik een lek in de garage juist op mijn poort. Mijn woning is ouder dan 10 jaar. Binnenkant garage is ongeveer +/- 22m². De bedoeling zou zijn om het dak te herstellen, lukt dat niet dan moet er een nieuw dak op.