Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen:

Zinken dakgoot herstellen

Lek in dakgoot uit zink is deels te herstellen. Halfopen bebouwing.

Plat dak herstellen

Er is een kleine lek in een plat dak. Tezamen met de reparatie hiervan wil ik dan graag het dak ook aanpassen aan de nieuwe isolatienorm. Het dak is ongeveer 5 op 3 m groot en heeft geen ingewikkelde vorm. Toegang is zonder probleem mogelijk na afspraak.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.

Meerdere lekkages in dakgoten herstellen

Oud herenhuis met gewoon dak, dus geen plat. Er zouden 2 herstellingen moeten gebeuren: Dakgoot vooraan heeft een lek dat hersteld moet worden. Dakgoot achteraan heeft ook een serieus te herstellen lek. Het water komt terecht op een lager gelegen plat dakje.

Lek in een plat dak herstellen

Mijn woning is uitgebreid met een achteraanbouw. De overgang tussen de oude woning en de achterachterbouw is via een dakconstructie met glasplaten. De glasplatenconstructie rust op het plat roofingdak van de achteraanbouw. Op één locatie waar de glasplaat op het roofingdak aansluit moet er een lek zijn dat moet worden hersteld.

Dakgoot herstellen of vervangen

Dakgoot is lek. Materiaal zink. Vrijstaand huis is ca 18 jaar oud.

Lek in dakgoot herstellen

Wij zoeken iemand om twee dakgoten te vervangen of aanpassen. Het betreft (lekkende) bakgoten van ongeveer 8 meter lang langs de twee kanten van een oude achterbouw. Er zouden ook enkel gaten moeten gedicht worden in het hellende pannendak.

Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen

Onze “Bergruimte T1” is +- 6 x 5meter opgebouwd met klassieke betonplaten en palen met daarop 2 draagbalken en daarop een hellend dak uitgerust met eternit golfplaten. Het is dak lek en een draagbalk is hierdoor aan vervanging toe. Het wordt gebruikt om opslag van materiaal, werkgerief en toestellen. Isoleren is niet echt een must. Er moet gekozen worden om de eternit golfplaten te vervangen door andere ecologische golfplaten of een andere oplossing bvb hellend plat dak met platen bedekt met daarop bvb roofing in banden of iets vergelijkbaar. Er is elektriciteit voorzien in het lokaal. De kabels en het lichtpunt is op de eerste draagbalk geplaatst die volgens ons nog ok is.