Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen lekkage afvoergoot" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen lekkage afvoergoot:

Daklekkage herstellen

Velux kantelraam sijpelt water in. De lekkage en ons velux zou herstelt moeten worden.

Velux vervangen en daklekkage herstellen

Graag vervangen van 2 veluxen en herplaatsen en vervangen van dakpannen wegens lekkage. Het zijn platte pannen. De veluxen zijn 55x80cm en 115x115cm.

Herstellen van koepel door lekkage

Lekkage aan dichting van koepel van 1m x 1m herstellen. Dak en koepel apartementsgebouw reeds vernieuwd. Bij hevige regenval zijn er problemen.

Roofing te herstellen

Ik heb een kleine roofing lekkage. Ik zou dit graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Oppervlakte van het dak is 4x3 meter.

Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen

Wij hebben een lekkage in de hoek van ons hellend dak, niet zeker dat het ons dak is, eventueel kijken voor nieuw dak, aangezien deze al meer als 30 jaar staat. Leien dak.

Daklekkage herstellen

Lekkage van dak of dakgoot. Vocht sijpelt binnen.

Lekkage regenpijp herstellen

Ik woon in een driegevelwoning, type Belle etage, en heb een waterinsijpeling achteraan, boven (2 de verdieping). Zou kunnen afkomstig zijn van een regenpijp die in de gevel zit.

Lekkage dakkoepel herstellen

Wij hebben een lek aan de aanhechting van de koepel met de gevel. De zinken plaat lijkt verweerd. Door de regenval van de laatste tijd, is dit wel erg verergerd. De lengte van de aanhechting is een kleine drie meter.