Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen van lekkend verandadak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van lekkend verandadak:

Dakgoten vervangen of herstellen

Momenteel is de dakgoot over ca 30 meter lekkend, en geeft wateroverlast binnenskamers. Bezien moet worden of er geheel nieuw zinkwerken moeten uitgevoerd worden, dan wel ook de houten constructie van de goot zelf.

Lekkend dak herstellen

Insijpelend regenwater via lekkage in het dakraam. Plat alu dakraam 3x2, 4j oud, maar al even last van condens/insijpeling. Probleem nu lijkt zich enkel nog te situeren bij hevige regenbuien en dit door insijpeling via profielen v/h venster op de hoogste kant v/h venster. Dit op 2 specifieke plaatsen. Voorheen steeds silicone heraangebracht, maar zonder sluitend antwoord op probleem van lekkage.

Herstellen lekkend dak

Lekkag in plafond door verkeerd geplaatste roofing (over de dakpannen in plaats van eronder).

Herstellen van lekkend verandadak

Er is waterinsijpeling op 2 plaatsen aan 2 profielen van het aluminium veranda dak. Op zoek naar een vakman die dit kan herstellen of de dakplaten te vervangen.

Lekkend dak herstellen

Waar twee daken samen komen ontstaat er een lek. Dit was reeds bij de bouw van het huis, is dan hersteld met nieuwe zink bovenop de dakpannen maar nu terug aan het binnenlekken. Komen kijken ter plaatse.

Lekkend dak koepel vervangen

De koepel op ons plat dak lekt. Graag herstellen of vervangen.

Lekkend dak herstellen

Klacht van buurvrouw dat zij last heeft in haar tuin van mijn lekkend dak. Lekkend dak herstellen.

Herstellen lekkend dak

Ik heb ergens lekken in mijn schuin pannendak waardoor ik bij hevige regenval vochtplekken krijg in de slaapkamer. Dit is een schuin dak.