Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen schouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen schouw:

Herstellen schouw

Schouw herstelling, loden dichtingen vervangen. Dichten van de potten tegen kraaiennesten.

Deksteen op schouw plaatsen en voegen herstellen

2 schouwen waarop deksteen moet komen om pikkende duiven tegen te gaan. Hiernaast moet men ook de losgekomen voegen herstellen.

Cementeren van schouw bovendaks

Ik wens 1 schouw (achtergevel) opnieuw te laten cementeren aangezien er een aantal stukken afgevallen zijn en de cementering verweerd is. De andere schouw (voorgevel) wens ik plaatselijk te laten herstellen.

Herstellen schouw op schuin dak

Onze schouw is aan het afbrokkelen en er zijn al stenen naar beneden gevallen. Dit is een schadedossier dat aan de woningverzekering is doorgegeven. We zijn op zoek naar dringende herstelling.

Plat dak en schouw herstellen

Door de storm van 2 weken geleden, is van de schouw op ons plat dak, het bovenste deel omver gewaaid. De schouw dient hersteld te worden, en het platdak waarop de schouw is gevallen, daar dient de roofling heraangelegd te worden

Hellend dak herstellen alsook nazicht schouw

Herstelling na stormschade. Dakrand van hellend dak is losgewaaid over ongeveer 6 meter. Bij de schouw zijn enkele leien verschoven. Eén nokstuk is verschoven.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Noodweer 10 maart . Schouw gedeeltelijk beschadigd. Dient hersteld te worden.

Lood rond schouw te herstellen

We hebben recent vastgesteld dat er waterinsijpeling is in de omgeving van de schouw. Mogelijks is op het lichthellend dak het lood losgekomen dat rond de schouw zit.