Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellen zinken dakgoot" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen zinken dakgoot:

Hellend dak herstellen

Zinken dakplaten moeten dringend nagekeken en waar nodig hersteld+definitieve oplossing waterinsijpeling veluxraam bij sterke wind en regen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Zinken dakgoten lekken aan de hoeken. Herstelling of vervanging is nodig.

Lek langs zinken gedeelte herstellen

In 04/2019 werd er nav stormschade een nieuw dakprofiel geplaatst: *Verwijderen van de bestaande zinken profielen over de volledige lengte van de lucarne. *Bevestigen van het profiel in de houten kader met zink nagels alsook lijmsilicone aan de onderkant voor extra stevigheid. *Verwijderen van de bruine verf op de zinken profielen voor het solderen van de naden. *Opspuiten van de naden met een spuitbus. Kleur: anthra *Terug vasttimmeren/schroeven van de houten kader. *Opmeten en laten plooien van het nieuwe zinken profiel van 9à10 lopende meter incl overlapping bijgerekend.

Herstellen lekkende dakgoot in zink

Herstelling zinken lekkende dakgoten. Te herstellen. En mogelijks enkele andere kleine herstellingswerken.

Dakgoten herstellen

Wij zoeken een dakwerker voor het plaatsen van een nieuwe zinken dakgoot over een breedte van 5 meter en aanwerken van afvoer. Werken aan achtergevel (+/- 15m hoog).

Daklekkage herstellen

Het zinken dak bestaat uit twee hellende daken waarin twee dakramen zitten. Er lekt water in de keuken gelegen onder het dak. De muren vertonen vochtplekken, deze moeten dus herstelt worden. Naast de keuken zijn er nog een aantal plaatsen waar er zich lekkage voordoen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoothoek losgekomen. Water loopt binnen. Zinken dakgoot.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bij de renovatie van onze woonst zijn wij op de bovenverdieping op een lek gestoten. Het ziet er naar uit dat er door een lek in de dakgoot van onze voorgevel water naar binnen sijpelt. Mogelijk kan dit lek/deze lekken gewoon gedicht worden, of moet de dakgoot volledig vernieuwd/vervangen worden. Het gaat over een betonnen dakgoot met zinken binnenbekleding over een lengte van +-8 meter.