Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstelling houten dakgoot vervangen waterleesten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling houten dakgoot vervangen waterleesten:

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Herstelling houten dakgoot + vervangen waterleesten

De boensellatten van mijn dakgoten moeten vervangen worden, evenals enkele houten waterleesten. Foto in bijlage geeft een algemeen beeld van de woning. Dakgoten over 2 x 9m50. Waterleesten : 5 lopende m

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstelling aan de dakgoot, voorgevel. Een deel van de beschermende plastic is losgekomen en afgebroken, de houten balk eronder ligt nu bloot, over een lengte van de zo'n 2m.

Herstelling aan hellend dak

Puntdak met oppervlakte van nagenoeg 2x88m² of totaal 176m². Momenteel met oude kunststof leien genageld op spaanplaat. Vorig jaar opnieuw behandeld met coating tegen mos en alle goten vervangen (te hergebruiken). Geen isolatie aanwezig. Ten gevolge van storm is noklood gedeeltelijk weg en zijn vele leien losgekomen. Bij de renovatie zou ik opteren voor dakpanpanelen met +/- 10 cm isolatie - kleur antraciet. Aan te brengen op bestaand onderdak van spaanplaat of eventueel ook dat verwijderen en aanbrengen op bestaande houten dakconstructie. Zeer dringend omwille van stormschade.

Herstellen kroonlijst en goten

Dakgoten en kroonlijsten zijn aan herstelling toe . Dakgoten : zink en andere met roofing. 6 m breed. Kroonlijst:houten kroonlijst.

Herstelling aan kroonlijst en dak

Het huis heeft een aanbouw aan de tuinkant. Op het deel schuin dak op de aanbouw liggen golfplaten. Deze zijn beschadigd en zijn aan vervanging toe. De kroonlijst aan de voorkant van het huis is nu nog een houten kroonlijst. Deze is beschadigd en we willen deze graag vervangen. Normaal zijn er geen andere dakwerken vereist volgens de huidige eigenares van het huis, maar het kan misschien geen kwaad om eens na te gaan wat de staat is van de rest van het dak.

Herstelling dak houten tuinhuis

Wij zijn sinds een maand eigenaar van een woning met tuinhuis. Wij hebben ontdekt dat er bij regenval water binnenkomt in ons tuinhuis. Volgens ons is het tuinhuis niet correct geplaatst. Wij zouden dit wensen te laten herstellen zodat het tuinhuis een droge opbergplaats kan worden.

Afdak terras herstellen

Door de sneeuwval in december is het afdak van ons terras ingestort, dit kwam doordat de balk die de structuur droeg oud en versleten was. De panelen zelf zijn nog intact en kunnen hergebruikt worden voor de herstelling. De houten balk zal moeten worden vervangen.