Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstelling lek zadeldak schouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling lek zadeldak schouw:

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m

Lek in dak herstellen

Herstelling van pannendak. Mijn dak lekt en ik wil de oorzaken weten en weten wat moet gedaan worden.

Herstelling lek zadeldak/schouw

We zoeken dringend iemand die kan langskomen voor de herstelling van een lek in een zadeldak, waarschijnlijk met de aanhechting van de schouw (Loodslabben?).

Herstelling dakdoorvoeren

Ik heb last van insijpelend water langs één van de 3 dakdoorvoeren. Dus: pannen verwijderen, inspectie van de afdichting dakdoorvoeren en eventueel onderdak, lek herstellen en pannen terugplaatsen. Duur van het werk: 8 uur

Plat dak herstellen

Er dient een kleine herstelling te worden gedaan aan de roofing. Momenteel is er hierdoor een klein lek. Stuk, klein hoekje te herstellen.

Plat dak herstellen

Er is na de storm van begin juli is een lek geweest door verstopping aflopen. Wil nu dit probleem oplossen door ofwel herstelling of misschien vernieuwing

Herstelling van dakgoot

Vermoedelijk lek aan de dakgoot. Binnenmuur vochtig en schimmel. Enkel op de plaats van de dakgoot. Zou ook kunnen de buurman zijn dakgoot zijn, aan de buitenkant is een afbrokkeling zichtbaar.

Herstelling daklekkage en lek aan goot

De juiste oppervlakte van het dak ken ik niet. Maar op diverse plekken zijn er gebroken dakpannen. Wij hebben reserve dakpannen die geplaatst kunnen worden. Ook is er een lekkage in een goot.