Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstelling lekkend plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling lekkend plat dak:

Herstelling lekkend plat dak

Plat dak lekt, Dak bestaande uit roofing. 2 platen : 4m op 4,5 en 4 m op 4m.

Herstelling daklekkage

Lekkend dak ter hoogte van Velux, water stroomt binnen. Geen onderdak. Dringende opdracht.

Herstelling van lekkend dak veranda

Ik heb een veranda in bruin aluminium van 5.30 op 6m20 van een 20 tal jaar oud en ik denk dat de rubbers verstorven zijn want ze lekt op het einde en ook hier en daar in de ruimte bij hevige regen. Gezien deze een bepaalde leeftijd heeft en meer en meer gebruikt wordt als leefruimte zijn betere opties voor het dak misschien mogelijk.De polycarbonplaten zijn nog twee lagen en of de profielen van dak moeten worden vervangen worden???? Graag ter plaatse te bekijken. Ook vliegenraam moet worden hersteld. Ter info, er is ook een automatische zonnewering op het dak gemonteerd.

Herstellen lekkend dak

Sinds enige tijd heb ik vochtproblemen binnen huis, omdat het leien dak op plaatsen hersteld moet worden. Een nieuw dak is momenteel geen optie. Kan u me laten weten als u deze herstelling kan doen? Ter plaatse komen kijken.

Herstellen van het volledige dak

Herstelling van het dak. Ene zijde schuin en andere zijde plat dak. Wij zitten met een volledig groot lekkend dak dat aan grote herstelling toe is. Lekt door tot verdiep erdoor. Adres na te vragen door de dakwerker zelf.

Herstellen bekleding van dakgoot

Herstelling van bekleding dakgoot nakijken zinkwerk, die is lekkend.

Renovatie lekkend plat dak

Lekkend plat dak, herstelling, zo snel mogelijk

Herstelling dak

Lekkend plat dak roofing