Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Herstellingswerken uitvoeren op dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingswerken uitvoeren op dak:

Herstellingswerken uitvoeren op dak

1ste dak Schade nok achtergevel woning niveau nok is 10m - Nok 5m* 0,4m dakloodvan 2mm vervangen (weggevlogen) - achtergevel op nokhoogte 50 kunstleien (27cm*40cm*4mm effen zwart rechte hoeken nog in voorraad) te vervangen. 2de dak is tuinhuis - 60 shingels en - 40 nokpannen vervangen (weggevlogen) niveau nok is 4m - dakplanken vervangen 32m² (waterschade)

Herstel dak tuinhuis

Herstellen dak tuinhuis na stormschade. Het tuinhuis is ongeveer 3. 50 op 3. 50 en heeft een schuin dak. Is het mogelijk mij een bestek door te geven van de eventuele kosten voor de verzekering. Ze vragen hiervan een bestek. Het dak is nu met dakpannen in roofing, en zal volledig vernieuwd moeten worden. Kunnen jullie de eventuele herstellingswerken uitvoeren, wij zijn woonachtig in Kessel.

Ik wil de staat van mijn dak laten ...

Ik wil de staat van mijn dak laten nazien door een degelijk vakman. Na eerlijk advies en een correcte prijsafspraak ga ik de nodige herstellingswerken laten uitvoeren. Vervolgens wens ik ook de isolatie van mijn dak volledig in orde hebben. Een opknapbeurt van de zolder zodat de ruimte volledig kan worden geïntegreerd in de leefruimte van het huis kan en is ingecalculeerd in het budget. Er zijn ook enige herstellingswerken aan de dakgoten nodig.