Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Houten bakgoot vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten bakgoot vernieuwen:

Houten bakgoot vernieuwen

Houten bakgoot 5m vervangen met bijhorend zink en loodwerken.

Dak vervangen polycarbonaatplaten en houten bakgoot

Zou graag dakplaten en de bakgoot laten vervangen vanwege verschillende lekken in de goot. Het dak is ongeveer 7x2m

Bakgoten vervangen of zijkant puntdak herstellen

Vooraan het huis de houten bakgoot vervangen voor ongeveer 5 meter. Achteraan het huis idem voor ongeveer 4 meter. Ook afwerkplaten aan de zijkant van puntdak zijn losgekomen, deze moet men herstellen.

Dakgoten vervangen + dakjes herstellen en nieuw dak boven raam plaatsen

Afbreken van de bestaande houten dakgoten en hangen van een zinken hanggoot. Het herstellen van 2 dakjes ('erkjes') boven 2 ramen. Afbreken dakje en bakgoot + plaatsen van nieuw dakje (met nieuwe leien) met zinken hanggoot.

Houten bakgoot vervangen

Het vernieuwen van een oude bakgoot van ongeveer 9 m lang. Het uitlatten en beslaan van een nieuwe dakrand/afdak van +/- 1 m breed, 60 cm hoog en +/- 13 m lang. Allemaal in hout.

Pvc bekleding rond houten kroonlijst vernieuwen

Mijn PVC bekleding van mijn dakgoot (een bakgoot) is aan vervanging toe. Het gaat om een omtrek van ongeveer 60 meter.

Oude bakgoot vervangen door nieuwe houten bakgoot

De bakgoot in de voorgevel van onze rijwoning (circa 1925) met een lengte circa 4,20 m, moet vervangen worden door een nieuwe houten bakgoot in de klassieke oorspronkelijke stijl. Inclusief zinken binnengoot en wit te schilderen. Tijdstip van de werken af te spreken (niet dringend). Hoogte circa 7 m boven het trottoir. Ter plaatse komen kijken.

Dakgoot vervangen/herstellen

Mijn dakgoot zou hersteld of vervangen moeten worden. Het gaat om een bakgoot met houten binnenconstructie, waarvan het hout door een lek aan het rotten is geslagen en de kunstof buitenkant nu loshangt. Het betreft de voorgevel, rijhuis met keldergarage, 5 lopende meter te Ekeren.