Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Houten dakrand vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten dakrand vervangen:

Houten dakrand vervangen

Wij zoeken iemand voor het vervangen van onze dakrand. Totale gevellengte 9 à 10 meter. Deze is aan het rotten en we lopen het gevaar dat deze naar beneden zal vallen op termijn. Het betreft een houten sier dakrand (ons gebouw dateert van eind 1800 en staat op de lijst van bouwkundig erfgoed), maar wij staan open voor andere materialen. Onze voorkeur gaat uit naar hout met eenvoudige afkasting, en eentje met sierafkasting.

Vervangen dakrand

Houten planken vervangen door kunststof. Dakrand tussen 1e en 2de verdiep. Lengte façade 9m.

Houten bakgoot vervangen

Het vernieuwen van een oude bakgoot van ongeveer 9 m lang. Het uitlatten en beslaan van een nieuwe dakrand/afdak van +/- 1 m breed, 60 cm hoog en +/- 13 m lang. Allemaal in hout.

Vernieuwen houten corniche van dakgoot van badhuis

Ons badhuis heeft een vezelplaten opstaande dakrand/dakgoot, we willen deze vervangen door hout of kunststof. Dakgoot van 5 op 3 m.

Houten dakrand vervangen door kunststof

Ik wil graag de houten planken aan de dakrand vervangen door kunststofmateriaal. Het gaat om 45,50 lopende meter afwerking zijkanten met trespa van 6 mm dik (15 cm breed). Daarnaast worden er ook dakrandprofielen geplaatst in de aluminium goot. Hier gaat het om 12,20 lopende meter.

Herstellen / vervangen van koepel

Koepel (plat gewapend glas) lekt bij gigantische regenbuien. Dit in het midden bij het ijzeren verbindingsstuk. Daarnaast hebben we buiten thermowood geplaatst waardoor dit een stuk voorbij de dakrand komt. De dakrand zou nu over de houten afwerking moeten komen zodat de regen niet kan binnenlopen tussen het hout en de muur.

Renovatie dakkapel en dakrand

Het vernieuwen van de houten elementen rond de dakkapel en de dakrand, mogelijks ook de dakgoot in samenspraak met de gevelreiniger. Het hoeven geen exacte kopieën te zijn, maar het kunnen ook decoratieve houten elementen zijn, die dan overschilderd worden in ral 7016. De foto in bijlage geeft alvast een indruk. De gevelbreedte is 5 meter.

Vervangen houten dakrand door kunststof dakrand

Vervangen van houten dakrand door kunststof. Half open bewoning.