Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Houten latten opnieuw vasthangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten latten opnieuw vasthangen:

Houten latten opnieuw vasthangen

Er zijn aan de dakkapel van mijn huis enkele houten latten losgekomen. Deze moeten terug worden vastgezet het betreft een 5 tal latten.

Houten dak garage herstellen

Ik heb een garage in hout met eveneens een houten dak, bestaande uit in elkaar passend houten latten. Daarop zijn shingles aangebracht. De uiteinden van deze latten die naar buiten uitsteken zijn langs een van de twee zijden van de garage verrot (zie ook foto's). Het is niet duidelijk wat de beste oplossing hiervoor is. Het oppervlak van het dak langs de probleemzijde is ongeveer 6,5 x 1,8m. Aan de andere kant is er geen probleem. Liefst voor de winter uit te voeren.

Nieuwe roofing plaatsen op dak tuinhuis-onderdak vervangen houten latten

Dak tuinhuis moet nieuwe roofing op en naar alle waarschijnlijkheid ook het onderdak vervangen ( houten latten ) Dak is +/-12 vierkante meter.

Renovatie geheel dak

- bestaande dakpannen herleggen - afdichtingen - panlatten vervangen - plaatsen velux - enkele houten latten van het onderdak zijn te vervangen - onderdakfolie (indien noodzakelijk)

Bekleding kroonlijst

Huis is met plat dak. Oversteek kroonlijst is ongeveer 50 cm en hoogte ongeveer 40 cm. Is in afzelia-houten latten. Wilde graag weten hoeveel (bij benadering) de prijs zou zijn om het "vertikale gedeelte", ongev. 40 cm, (dus niet de horizontale oversteek-onderkant), te laten bezetten in gekleurde pvc latten ? Het gaat hier om een oppervlakte van ongev. 40 cm op een omtrek van ongev. 60 meter (omtrek).

Dakoverkraging

Wij zoeken iemand voor het uitvoeren van een dakoverkraging in een onderhoudsvrij materiaal. De huidige overkraging is uitgevoerd in houten latten. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 35 m2. Er moet ook verlichting in worden voorzien.

Aan beide schouwen in mijn woning worden ...

Aan beide schouwen in mijn woning worden vooral bij zware neerslag de houten latten aan beide kanten van de schouw nat. Waardoor na uren neerslag deze verzadigd zijn en beginnen te druppelen op de zoldervloer. Nochtans is het lood nog intact en is alles aan de leien en aan de voegen boven het lood alles toegedicht door bitumen. Ik heb op dit ogenblik niet echt een idee waar het lek zou kunnen zijn. Is het voegwerk kapot, is het lood toch versleten want het huis is van 73. Voor de rest is het dak perfect in orde nog alsook het houtwerk van binnen.