Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe koepel op het plat dak zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe koepel op het plat dak zetten:

Nieuwe koepel op het plat dak zetten

Nieuwe koepel plaatsen op het dak van de keuken. Koepel van 150 cm x ca 80 cm

Plat dak herstellen

Het betreft een rijwoning met een hellend pannendak en met een badkamer op het tussenverdiep met plat bitumendak. Ter hoogte van de aansluiting van het hellend dak en de verticale muren zijn er verschillende waterinfiltraties. Het plat dak moet men op verschillende plaatsen herstellen en ook de afwatering verbeteren. Er is ook een raam en een koepel aanwezig dat niet goed is afgedicht. Ook de schouw moet men herstellen of eventueel verwijderen.

Plaatsen dakkoepel

Wij zouden graag meer licht willen in de badkamer. Een koepel van ongeveer 75cm die volledig open kan. Wij moeten erdoor kunnen. Het is een plat dak. Er is enkel isolatie en roofing. De rest is al afgebroken. Wij zijn handig en kunnen eventueel helpen.

Lichtkoepel vervangen

Wij hebben een bestaande woning gekocht waarvan het plat dak met een lichtkoepel van +/- 2 m² uitgerust is, deze is aan vervanging toe. We willen op korte termijn een nieuwe isolerende koepel plaatsen.

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.

Verwijderen en nieuwe koepel plaatsen

Er moet een huidige koepel worden weggenomen en vervangen door een nieuwe. Lichtkoepel van 1m20 op 1m80 in een rechthoekige vorm op een plat dak.

Lichtkoepel plaatsen

Plat dak. Koepel plaatsen die open kan.

Glazen koepel vervangen

De afmetingen van de opening van het dak zijn 110 cm op 130 cm ongeveer. Ik wil op een plat dak de glazen koepel vervangen door een 3-wandige heldere polycarbonaat plaat.