Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Kroonlijst herstellen voorkant appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kroonlijst herstellen voorkant appartement:

Kroonlijst herstellen voorkant appartement

De kroonlijst aan de voorkant zou moet hersteld worden wegens afbrokkelingen onderaan de kroonlijst. Het zou gaan om een werkhoogte van 16 meter en de lengte is 18.6 meter is ongeever 50cm in hoogte en diepte Werken aan een appartement met 4 verdiepingen.

Corniche herstellen of vervangen

De corniche vertoont op verschillende plaatsen lekken. Het gaat om een bungalow. Op zoek naar een dakwerker om de kroonlijst te herstellen of te vervangen.

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten

Het betreft enerzijds het reinigen van de dakgoot. (Kornis) Anderzijds ontbreekt er een zijkant van de kroonlijst waardoor de goot aan een kant lekt. Het betreft een kroonlijst van ongeveer 10m welke gemakkelijk te bereiken. (Straatzijde). Het gaat om 2 gesloten bebouwingen naast elkaar. Ook bij de aansluiting van beide woningen lekt de dakgoot. Mogelijks moet er hier een nieuw stukje zink geplaatst worden.

Herstellen kroonlijst dak

Stormschade aan dakkroonlijst. Kroonlijst uit plastiek. Lang dubbele bouw.

Kroonlijst herstellen

De dakgoot druipt. Kroonlijst nazien en herstelling maken. Lengte is ongeveer 6 meter

Herstellen kroonlijst en goten

Dakgoten en kroonlijsten zijn aan herstelling toe . Dakgoten : zink en andere met roofing. 6 m breed. Kroonlijst:houten kroonlijst.

Herstellen van zinken dakgoot

Onze dakgoot is lek waardoor de kroonlijst beschadigd is en er vocht in een kamer komt. Kan u de dakgoot herstellen ?