Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe laag roofing plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe laag roofing plaatsen:

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Het dak van ons tuinhuis bestaat uit een enkele laag golf-roofing (geen onderdak), waar nu hier en daar behoorlijke gaten in verschijnen (vooral bij de nok) en dat ook begint te lossen op sommige plekken. We zouden dit dus graag laten repareren of eventueel een nieuw dak laten plaatsen ( al dan niet met onderdak). oppervlakte : standaard 2 op 3 m.

Nieuwe laag roofing plaatsen

Roofing nodig voor plat dak voor zo een 12 m². Nu ligt er ook roofing.

Nieuwe laag roofing op het plat dak leggen

Roofing plat dak van stal vertoont scheuren van +-2 a 3 cm breed op verschillende plekken. Oude roofing verwijderen en nieuwe aanbrengen. Oppervlakte is 20 m².

Plat dak herstellen

EPDM laag bovenop bestaande roofing. Plat dak loopt niet goed af. Er blijft altijd nog water staan. Al meerdere keren hersteld en lekkages gehad.

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Vernieuwen van een plat dak van ongeveer 18 m². Er ligt momenteel asfalt roofing maar hier moet een nieuwe laag roofing op. Er zit ook een lichtkoepel van ongeveer 1 m² in het dak, deze mag gewoon bljiven.

Herstellen dakterras roofing en nieuwe betegeling aanleggen

Er is waterdoorsijpeling door het versleten terras (tegels en roofing), dus nieuwe roofing laag en betegeling is nodig. De oppervlakte is 20 m². Het terras bevind zich op de eerste verdieping. (rekening houdende met dorpels van toegangsdeur)

Dakherstellingen uitvoeren

Plat dak van 7x7 met roofing bedekt opnieuw afwerken met een nieuwe laag En het lek ergens aan afloop herstellen .

Plat dak renoveren zonder isolatie

Renoveren van plat dak: Er is al roofing op plat dak maar komt regen ergens binnen nieuwe laag over bestaande. Oppervlakte plat dak van om en bij de 30 vierkante meter met een lichtkoepel in en aan zijkanten opstaande kleine muurtjes