Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe laag roofing plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe laag roofing plaatsen:

Nieuwe roofinglaag op plat dak aanbrengen

De roofing van het plak dak in de keuken is versleten en aan vervanging toe. Er zou een roofinlaag bovenop de oude laag aangebracht moeten worden.

Roofing plaatsen

1 laag roofing leggen en/of afwerken op reeds niet goed of volledig geplaatste roofing, in totaal op 3 daken, dak 1 is +/-30m², dak 2 is +/-40m² en dak 3 is +/-40m².

Plat dak plaatsen

Nieuw dakje (<5 m2) dat voorzien is van zelfklevende roofing van aquaplan, maar hier zit ergens een klein lekje in. Om problemen te vermijden dacht ik hierboven gewoon een laag EPDM aan te brengen.

Dak stacaravan vervangen

Vanwege de stormen de voorbije weken is er een scheur in ons zinken dak van de caravan. Kan er een laag roofing op gelegd worden ? Voorlopig zeil opgelegd door brandweer met zandzakjes. Herstelling zo snel mogelijk uit te voeren. 40 m². Geen overzetdak.

Roofing plat dak vernieuwen

Een roofing plat dak van 29 m² vernieuwen. Er liggen reeds enkele lagen roofing op die verwijderd dienen te worden voordat de nieuwe laag erop komt. Tevens staan er nu 5 zonnepanelen op (zie foto's) deze moeten uiteraard terug geplaatst worden.

Plat dak in roofing renoveren

Ik heb sinds kort vochtige plekken op mijn plafond en 1 binnenmuur. Het betreft hier een plat dak waarvan volgens mij de roofing niet meer waterdicht is (30 j oud). Ik dacht eraan om een nieuwe laag roofing eroverheen te laten leggen. Mijn plat dak is ongeveer 24 m² groot.

Lek in roofing plat dak herstellen

Herstelling lek in roofing plat dak. Nieuwe laag op te branden. Plat dak : 4m².

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Het dak van ons tuinhuis bestaat uit een enkele laag golf-roofing (geen onderdak), waar nu hier en daar behoorlijke gaten in verschijnen (vooral bij de nok) en dat ook begint te lossen op sommige plekken. We zouden dit dus graag laten repareren of eventueel een nieuw dak laten plaatsen ( al dan niet met onderdak). oppervlakte : standaard 2 op 3 m.