Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Leien met asbest vervangen van een villa" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leien met asbest vervangen van een villa:

Zadeldak met oude leien renoveren

Wij hebben een bungalow van 1974 met zadeldak, die gerenoveerd is in 2015-2016 en waarbij er ook een L-vormig deel is aangebouwd met plat dak. Het oorspronkelijke zadeldak is nu echter ook aan renovatie toe. Er liggen zwarte leien op, naar verluidt met asbest in. De houtstructuur is volgens mij nog wel in goede staat, misschien (hopelijk) kan die behouden blijven? Onder het dak ligt een lage zolder die we quasi niet gebruiken, er ligt dan ook dikke, recente (2016) isolatie op de vloer. Met andere woorden het vernieuwde dak zelf hoeft niet bijkomende geïsoleerd te worden. Er hoeven ook geen veluxen in te komen. De oppervlakte van het dak is 9m52 x 13m42. In bijlage de bouwaanvraag van enkele jaren geleden, dit geeft een idee van hoe het gebouw eruit ziet.

Leien met asbest vervangen van een villa

Alleenstaande villa met een schuin puntdak en enkele dakkapellen. De huidige bedekking zijn leien met asbest. Dakbedekking te vervangen en eventueel met isolatie te bekleden.

Dak renoveren

Ik heb een zeer groot en complexe dakconstructie. Wat betreft bedekking: asbest leien, geen onderdak. Omdat een volledig nieuw dak mij te duur uitvalt, overweeg ik een overzetdak te plaatsen.

Asbest leien verwijderen van groot dak met dakkapellen

Het bestaande dak van een alleenstaande woning met asbest leien en vijf dakkapellen zou moeten vervangen worden. Het dak is 240 m². De asbestleien vervangen rest is nog heel goed.

Asbest dak/onderdak vervangen en kunstleien leggen

Een leien zadeldak dat geinstalleerd is in de jaren 70 met ongeveer een 150 m². Deze bevat hoog waarschijnlijk asbest. Ik zou deze graag laten vervangen met kunst leien en een nieuw onderdak laten plaatsen.

Vervangen van asbestleien van zadeldak

Ik wil mijn hoofd dak laten reinigen en mogelijks zonnepanelen plaatsen. De asbest leien vervangen. Dit is een zadeldak.

Dakkapel plaatsen

We zijn op zoek naar iemand die een mooie, moderne dakkapel kan plaatsen. De woning heeft momenteel een dakkapel van ongeveer 4m breedte, we zouden dit willen verdubbelen (dus 8m). De woning dateert van de jaren '70 en heeft momenteel nog een asbest-leien dak. Dit dak zouden we nog niet meteen willen vernieuwen, maar misschien dat deze informatie een invloed heeft op de prijs van het wegnemen van een aantal leien.

Astbestleien vervangen

Leien dak , waarschijnlijk met asbest, laten overdekken door nieuw dak.