Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Leien dak renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leien dak renoveren:

Leien dak vervangen door pannen

Leien dak van 1986 vervangen door dakpannen. Mogelijks ook veluxen vervangen.

Dak vernieuwen

Dak vernieuwen. Huidig dak is 30 jaar oud en bestaat uit leien. Betreft een halfopen bebouwing. Zijkant woning en garage in hout in plaats van leien, gaat om 50m². De volledige opp. die nu bestaat uit leien is ong. 200m² waarin 3 dakramen zitten. Die 3 dakramen ook vervangen, alle drie andere maten.

Dak gedeeltelijk renoveren

Herstellen van de leien in de dakvoet, terugplaatsen van latten onder de leivoet. Ook leveren en plaatsen van polyester-coating op de naden van de verandagoot, aanpassen van losgekomen afvoerbuis en reiniging van dakgoten en afvoerpijpen.

Schoorsteen afbreken en dak met leien toedichten

Ik wil onze schoorsteen op het dak en schouw binnenshuis laten afbreken (loopt vanaf gelijkvloers, eerste verdieping, zolder naar dak) en daarna het dak dicht leggen met leien zoals de rest van het dak. 4x8m = 32m²

Schouw afbreken en dak herstellen

Ik wil onze schoorsteen laten afbreken en daarna het dak dicht leggen met leien zoals de rest van het dak

Leien dak renoveren

Ik wil graag bestaand dak (kunstleien van zowat 80 jaar oud) vervangen door nieuwe kunstleien. Oppervlakte totaliteit is ca 60m² met aan de achterzijde van de woning een velux. Onderdak en panlatten zijn nog in goeie staat, enkel de leien dienen afgebroken en vervangen te worden. Ik kan eventueel helpen bij de afbraak van de oude leien.

Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen

Wij hebben een lekkage in de hoek van ons hellend dak, niet zeker dat het ons dak is, eventueel kijken voor nieuw dak, aangezien deze al meer als 30 jaar staat. Leien dak.

Leien dak herstellen

Stormschade aan leien dak na storm. enkele leien (8 tal) zijn beschadigd en dienen vervangen te worden