Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Leiendak vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leiendak vernieuwen:

Leiendak vernieuwen

Ons dak moet totaal vervangen worden. Schade met storm: graag volledig vervangen van leien. Ook onderdak vervangen. Open bebouwing.

Leiendak verieuwen

Leiendak (50 jaar) vernieuwen. Woning gelijkvloers.

Vernieuwing van dak-vervangen veluxramen-isolatie

Volledige vernieuwing leiendak (geen asbest), incl vervangen 5 veluxramen. Plaatsen nieuwe isolatie tussen kepers+ isoleren aan de buitenzijde, vernieuwen dakgoot.

Herstelling/vernieuwen van +/- 70 lm vierkante hangoten

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor het herstelling/vernieuwen van +/- 70 lm vierkante hangoten onder een leiendak inclusief materiaal en schatting van de werkdagen. Dit voor een woning te Lokeren / Oost-Vlaanderen. Bezichtigen op afspraak kan na telefonisch kontakt

Verniewen of eventueel herstellen van leiendak (bouwjaar huis 1961)

Ons dak heeft mosbegroeien en daardoor hebben we soms een lek. Ons dak moet mosvrij worden gemaakt of helemaal worden vernieuwd, en dat moet niet meer met leien. Onze woning is een tweewoonst en eventueel met de buurman kan er ook een afspraak worden gemaakt om samen te vernieuwen !?

Bewoonde villa, open bebouwing, zadeldak ...

Bewoonde villa, open bebouwing, zadeldak met kunstleien die moet vervangen worden. Dus afbraak leiendak, pannelatten verwijderen en onderdak en nadien nieuw onderdak delta maxx of menuiserite en nieuwe pannelatten en nieuwe pannen Migeon vauban pan antraciet mat. In het dak ook 3 veluxen 1,14/1,18ggl te vernieuwen en 2 schouwen uit te werken. Zinken goten zijn nog in orde.

1/ advies naar beste oplossing prijs ...

1/ advies naar beste oplossing prijs /kwaliteit 2/ vervangen bestaand leiendak of bovenop leiendak een nieuwe dakbedekking 3/ isolatie dak 4 /een dakkapel zink vernieuwen.