Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen:

Lek in plat dak herstellen

Ons plat dak heeft enkele kleine lekken. We willen het lek in de hoek van het dak dichten of eventueel het dak vervangen met nieuwe roofing en een isolatie eronder. Het is een dak uit roofing van ongeveer 20 m² op het eerste verdiep.

Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen

Wij hebben een lekkage in de hoek van ons hellend dak, niet zeker dat het ons dak is, eventueel kijken voor nieuw dak, aangezien deze al meer als 30 jaar staat. Leien dak.

Schouw afbreken boven pannendak

Wegens lek aan een schouw die niet meer in gebruik is wou ik deze laten afbreken van buiten tot onder de pannen en dak laten dichtleggen. Ik heb nog originele pannen in reserve liggen.

Lek in dakterras herstellen met roofing

In mei vorig jaar hebben wij een ‘koepel’ die gebouwd was door de vorige eigenaar op ons terras afgebroken. In deze koepel lag een tegel waar we zelf een houten vloer over gelegd hadden. Nu is er sinds enkele dagen een lek in de slaapkamer bij onze onderburen. Hun slaapkamer ligt onder ons terras. Het gaat om een terras/ dak van ongeveer 10 m². De houten vloer heb ik al weggehaald, nu liggen er enkel tegels. Ik vermoed dat roofing een goede oplossing is.

Koepel plat dak herstellen

Er is een kleine lek in de lichtkoepel. Als het hard regent komt er water in en komt dit terecht op het houten sierraam.

Daklekkage verhelpen bij schoorsteen

Door de storm en veel regen is er een deel van de schoorsteen gebroken (die niet meer gebruikt is, het is gesloten) en komt het veel water door het dak. In de zolder is de muur al beschadig en is er een grote lek. Het kan zijn dat ook op andere plaatsen van de dak nog meer schaden zijn.

Herstellen dak

Het betreft een lek in het dak (rubber), dit ter hoogte van een doorboring, van een zonnepaneelsteun. Vermoedelijk is de dichting beschadigd. Het onderliggende houten paneel is door het nat beschadigd.

Plat dak in roofing herstellen

Een lek opsporen en herstellen.