Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen:

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen. Eventueel ook vochtplek onder dak herstellen.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 30m² van vrijstaande garage herstellen. Lekt momenteel in de rechterhoek. Wellicht een lek in bocht van regenpijp.

Bestaand terras op plat dak uitbreken en plat dak waterdicht maken

Op het oude plat dak is een lek dit moet opgelost worden. Daarna moet het bestaande terras op hetzelfde verdiep uitgebroken worden en daarna moeten er grasmatten in de plaats van het terras komen. Oppervlakte: 10-12 vierkante meter

Reparatie van lek van verandadak

Veranda van 21m² met glazen dak herstellen. Momenteel lekt het dak bij regen. Enkele jaren geleden al EPDM laten plaatsen maar probleem is weer terug en nu erger.

Lek in dak herstellen

Lek in een van bovenhoeken keuken herstellen. Plat dak met enkele plastic koepels. Vermoedelijk is lek ontstaan door scheur in roofing al dan niet in combinatie met afwerking rond koepel die misschien los is gekomen.

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen. Betreft een plat dak van ong. 12j oud. Door uitzetting en krimpingen zit de aansluiting met 1 van de 4 regenpijpen niet meer goed. Bij regen loopt er dus water binnen. Aansluiting herstellen en controleren of de overige 3 aansluitingen en dakbedekking nog goed zijn.

Dakwerken in lood uitvoeren

Ik zou graag de zijkanten van men dak willen laten bedekken met lood omdat er een water lek is + advies

Herstellen van gyproc na gevolgschade van waterinfiltratie

Als gevolg van een lek in het dak op de scheiding hebben we waterschade in twee dakkamers. Beide langs dezelfde zijde. De Gyproc zou dus in beide kamers moeten vervangen worden. Volledig al dan niet afhankelijk van de schade.