Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in dak en oplossen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in dak en oplossen:

Herstellen van lek aan lichtkoepel in plat dak

Meerdere lekken aan koepel op plat dak herstellen. Al enkele jare last van, al meerdere keren onderzocht maar oorzaak nooit gevonden.

Plat dak herstellen

Waterschade in keuken en lek in plat dak erboven herstellen. Water sijpelt via plafond binnen vermoedelijk door plat dak.

Dak of gevel herstellen na waterschade aan koepel

Sinds ik in mijn woning woon, heb ik geregeld water binnen aan een dakraam in mijn keuken. Ondertussen heb ik al verschillende acties ondernomen, maar het blijft binnen regen. Dit gebeurt enkel bij een combinatie hevige wind en hevige regen (slagregen). Het is op een punt waar 2 daken en een gevel samenkomen waardoor ik momenteel niet weet waar het probleem zich situeert. Ik wil in eerste instantie het probleem zelf aanpakken (lek dichten). Daarna zal ook het pleisterwerk aan de koepel moeten hersteld worden (maar daarvoor moet ik wachten op de verzekeringen).

Daklek herstellen

Het lek aan het dak van mijn veranda zou moeten gemaakt worden voor ik nog ergere schade krijg binnenshuis. Ook aan mijn schouw is er een lek dat gemaakt moet worden.

Lek in dak opzoeken en oplossen

Waterschade in living verhelpen. Komt via plafond maar weet niet meteen van waar. Plat dak.

Lek in verandadak herstellen

Het dak van mijn veranda lekt bij hevige regenval. Er zit momenteel een huurder in dus wil dit zo snel mogelijk opgelost zien. Ik denk dat de dichting verouderd is en deze hersteld moet worden.

Herstellen van lek aan lichtkoepel in plat dak

Graag herstelling rondom een lek in de lichtkoepel van het plat dak. Indien nodig vervanging van de koepel.

Daklekkage herstellen

Er is een lek in een plat dak waardoor water naar binnen sijpelt in de garage. Het water komt in de buurt van de zekeringskast, dus redelijk dringend.