Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in dakgoot herstellen:

Zinken dakgoot herstellen

Lek in dakgoot uit zink is deels te herstellen. Halfopen bebouwing.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.

Meerdere lekkages in dakgoten herstellen

Oud herenhuis met gewoon dak, dus geen plat. Er zouden 2 herstellingen moeten gebeuren: Dakgoot vooraan heeft een lek dat hersteld moet worden. Dakgoot achteraan heeft ook een serieus te herstellen lek. Het water komt terecht op een lager gelegen plat dakje.

Dakgoot herstellen of vervangen

Dakgoot is lek. Materiaal zink. Vrijstaand huis is ca 18 jaar oud.

Lek in dakgoot herstellen

Wij zoeken iemand om twee dakgoten te vervangen of aanpassen. Het betreft (lekkende) bakgoten van ongeveer 8 meter lang langs de twee kanten van een oude achterbouw. Er zouden ook enkel gaten moeten gedicht worden in het hellende pannendak.

Lek aan dakgoot herstellen

Lek situeert zich in de aan de dakgoot. Dakgoot zou uit zink bestaan en dak zelf uit asbestleien.

Dakgoten vervangen of herstellen

Door onweer is een stuk van de voorkant van de dakgoot naar beneden gevallen.Dakgoot in plastiek . Er is ook een lek waardoor water via de zolder naar de kamers komt. Dit is gewoon een kleine gaatje maar waar kunnen we niet vinden.

Herstellen dakgoot

Ten gevolge van een lek in de dakgoot, heb ik last van een natte muur. Graag had ik de dakgoot laten herstellen/vernieuwen.