Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in dakgoot herstellen:

Lekkende dakgoot herstellen

Water op zolder en sijpelt door in slaapkamer. Dakgoot 6 meter, hellend da%. Mogelijks lek aan dakdoorvoer linkse schoorsteenbuis(voorkant huis). Op zoek naar een vakman om de dakgoot te herstellen.

Lek herstellen op dak

Lek in de slaapkamer op de eerste verdieping. Verdieping daarboven is alles droog. De dakgoot bevindt zich op de hoogte waar het lek is. Deze goot werd 3 jaar geleden opnieuw voorzien van een tap en roofing. Mogelijk slaat de regen onder de pannen die juist boven de dakgoot liggen .

Daklekkage verhelpen

vochtplekken op de muur, komt waarschijnlijk door lek in de dakgoot of afvoerbuis?

Lek in dakgoot herstellen

Aan de voorkant van mijn huis heb ik gemerkt dat de dakgoot lekt. Bij veel regenval drupt het water er langs onder uit. Ik zou er graag iemand naar laten kijken, en een probleemanalyse laten doen. Dakgoot in zink.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lek in mijn dakgoot, ik vermoed een goot van zink met, waarvan er een gatje in de naad zit. De plek is moeilijk bereikbaar want deze lek is boven mijn afdak anders keek ik even met de ladder.

Dakgoten vervangen of herstellen

Zink in dakgoot versleten ( lek ) andere bekleding overleggen. Dakgoten : 7 m.

Zinken dakgoot herstellen

Lek in dakgoot uit zink is deels te herstellen. Halfopen bebouwing.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.