Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in de dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in de dakgoot herstellen:

Lek in de dakgoot herstellen

Herstel van dakgoot vooraan die lekt in het midden.Dakgoot in zink buitenkant in PVC

Lek in de dakgoot herstellen

Wij zijn dringend op zoek naar een dakwerker. Wij hebben namelijk een lek in onze dakgoot waadoor het water via de binnenmuur in de woning binnensijpelt. Dakgoot aan de achterkant van de woning.

Herstellen van lek in veranda ter hoogte van dakgoot

Er is een lekkage aan de binnenkant van de veranda. Het water drupt binnen waar je de dakgoot ziet lopen.Dak in polycarbonaatplaten.

Dakgoten vervangen of herstellen

We merken sinds enkele weken dat er na hevige regen een waterspoor op de voorgevel te zien is, steeds op dezelfde plaats. Zelf kon ik geen lek of schade aan de dakgoot zien. Vorig weekend stelden we vast dat er op de slaapkamer, net onder dak en ter hoogte van de lek, schimmel op de binnenmuur verschijnt. We willen dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bij de renovatie van onze woonst zijn wij op de bovenverdieping op een lek gestoten. Het ziet er naar uit dat er door een lek in de dakgoot van onze voorgevel water naar binnen sijpelt. Mogelijk kan dit lek/deze lekken gewoon gedicht worden, of moet de dakgoot volledig vernieuwd/vervangen worden. Het gaat over een betonnen dakgoot met zinken binnenbekleding over een lengte van +-8 meter.

Herstellen zinken dakgoot

De dakgoot van ons huis (in zink) is op sommige plekken in slechte staat. We hebben in een van onze kamers vochtinsijpeling en schimmelvorming op de muren, afkomstig door een scheur/lek in de dakgoot.

Lek in dakgoot herstellen

Lek in een (zinken) dakgoot herstellen

Lekkende dakgoot herstellen

Water op zolder en sijpelt door in slaapkamer. Dakgoot 6 meter, hellend da%. Mogelijks lek aan dakdoorvoer linkse schoorsteenbuis(voorkant huis). Op zoek naar een vakman om de dakgoot te herstellen.