Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek dakkapel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek dakkapel herstellen:

Lek dakkapel herstellen

Lek in de dakkapel lood kapot. Dak bestaat uit dakpannen en is hellend.

Daklekkage aan dakkapel herstellen

Lek in het dak plat dak boven een uitbouw. De zijkant moet opnieuw gemaakt worden van de dakkapel, alsook nieuwe isolatie.

Dakherstellingen uitvoeren

Renovatie dakgoten 20m van een leien dak. Dakkapel met roofing 1mx1m met lek herstellen Plat dak garage 6x6m renoveren

Lek dak dichten

Aan de voet van ons dakkapel waar deze samenkomt met het schuindak is er een vochtplek. Dit is een puntdak. Volgens mij komt dit door water dat langs de zijkant een weg naar binnen vindt en/of door een slechte afdichting van het dak van de dakkapel.

Vervangen lood rond dakkapel en schouw

Dakwerken: Lek aan dakkapel. Lood vervangen.

Renoveren van zolderdak-onderdak-nieuwe dakpannen en dakkapel plaatsen

Wij zouden graag een idee hebben wat het kost om ons zolderdak te laten renoveren want wij hebben een lek in ons dak. Momenteel is dit gewoon een puntdak, aan de ene kant zou er een onderdak moeten komen en nieuwe dakpannen en aan de andere kant een dakkapel. Kunnen wij hier een richtprijs voor krijgen? Eventueel graag komen kijken ter plaatse.

Herstelling lekkage dak

We hebben last van een lek in ons dak, dit lekt door tot in onze woonkamer. Er beloofde ons al 2 dakwerkers om te komen kijken. Na twee weken echter nog niemand gezien. Er zitten scheuren in het onderdak, het lek bevindt zich aan de dakkapel. Binnen het jaar zouden we het dak ook grondig laten renoveren.

Vernieuwen dak van keuken en badkamer

Dak van de keuken en badkamer vernieuwen. Is momenteel bedekt met roofing (lek). Vernieuwen van het dak boven de slaapkamers. Hellend dak met dakpannen. Indien de zolder groot genoeg is, plaatsen van een dakkapel.