Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lek in leien dak detecteren en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in leien dak detecteren en herstellen:

Reparatie lek aan dakvenster

In 2008 werd een Velux raam geplaatst. Dak bestaat uit leien. Na jaren opgemerkt dat er een lek is boven in de linkerhoek van de dakvenster. Het hout van de dakvenster wordt zwart. Graag reparatie.

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Herstellen van het leien dak

Leien dak is op verschillende plaatsen lek. Enkele leien zijn losgekomen, aan de naden zou nieuw lood moeten worden geplaatst. Is relatief groot dak (120m²) betreft een koetshuis (dateert uit jaren 1880) We zouden de zaak willen openen per 14/1 en er moet worden geschilderd waar de muren nu nog nat zijn... Dus redelijk dringend uit te voeren werken...

Waterlek in leien dak herstellen

Er is een lek in mijn Eternit leien dak. Vanop een horizontale spant komt over een breedte van 2,5 meter water naar beneden gedrupt in de kamer. Het lek zit ten minste 50 cm boven een Velux, maar ik heb geen idee waar het lek precies is. Er is ook een vorstpan (rechtsboven in de nok) die los ligt en weer vastgezet moet worden.

Dakherstellingen uitvoeren

Renovatie dakgoten 20m van een leien dak. Dakkapel met roofing 1mx1m met lek herstellen Plat dak garage 6x6m renoveren

Lek in dak herstellen

Lekkage opsporen en herstellen,schuin leien dak vanaf 2de verdiep met een oppervlakte van 100m² lekt onder aan het dak zo tot op het eerste verdiep.

Leien dak van erker vervangen en dakgoot herstellen

Op onze erker in de keuken ligt een Leien dak dat aan vervanging toe is. Ook de dakgoot zou moeten hersteld worden want deze lek. Er zou ook isolatie moeten worden aan gebracht want dit is het enige stukje van de keuken waar geen isolatie zit aan het plafond.

Herstellen lek leien dak

Ik wil een lek laten herstellen van een leien dak. De lek was niet zichtbaar toen we het kochten. Nu is er al schimmel op de muur van de slaapkamer van één van de kinderen. En we kunnen de muur niet laten herstellen voordat het dak gemaakt is.