Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lekkage in roofing herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkage in roofing herstellen:

Lekkage in roofing herstellen

Het dak boven de garage lekt een beetje en we veronderstellen dat er een scheur in de roofing bestaat. Het gaat om een dak boven de garage.

Lekkage in plat dak herstellen

Herstelling lekkage plat dak. Deel van garage - bijkamer. Dit gedeelte is niet afgewerkt - dak in roofing.

Lekkage in dak herstellen

Ik wil graag mijn plat dak laten herstellen vanwege lekken. Het dak is ca. 10-15 jaar oud. De oppervlakte van de lekkage is < 1m². Roofing op dak.

Daklekkage verhelpen in plat dak

Ongeveer 20 m³. Lekkage aan dak. Dak van een bijgebouw bestaande uit roofing. Plat dak.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lekkage die voortkomt van de zinken dakgoot, die verlijmd is aan de opstaande kant met een strook roofing. Daardoor ontstaat er water insijpeling in de muur.

Nazicht lekkage dak en dakgoot

Daar is vermoedelijk een lek in de afloop van het dak. In de berging en de WC-ruimte is er vocht. Plat dak. Gemakkelijk bereikbaar met ladder. Plat dak : roofing.

Roofing plat dak herstellen

Het heeft onlangs binnen geregend onder plat dak (ongeveer 30 m², momenteel met roofing). Bedoeling is om lekkage zo snel mogelijk te stoppen. Kan zijn dat het kan hersteld worden of wel vervangen.

Herstellen dakgoot door lekkage

Mijn dakgoten dienen herstelt te worden. Deze zijn met roofing aan binnenzijde, dient met coating herschilderd te worden of eventueel epdm. Door de waterlekkage is overal verf losgekomen. Ongeveer een 6 meter.