Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lekkende dakgoot repareren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkende dakgoot repareren:

Lekkende dakgoot repareren

Dakgoot achteraan onze woning lekt of loopt verkeerd af. Zinken dakgoot achteraan de woning op de tweede verdieping. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Lekkende dakgoot herstellen

Water op zolder en sijpelt door in slaapkamer. Dakgoot 6 meter, hellend da%. Mogelijks lek aan dakdoorvoer linkse schoorsteenbuis(voorkant huis). Op zoek naar een vakman om de dakgoot te herstellen.

Lekkende goot herstellen

We zijn op zoek naar een bedrijf die kan komen kijken wat er juist mis is met onze dakgoot die lekt. De dakgoot lekt aan de aansluiting met de regenpijp. Woning met 2 verdiepingen.

Lekkende goot herstellen

Lekkende dakgoot aan de straatkant aan scheiding tussen de buren repareren.

Dakgoten herstellen of vervangen

Vochtproblemen door lekkende dakgoot, dus deze dakgoot moet men repareren of een nieuwe plaatsen.

Lek in dakgoot herstellen

Wij zoeken iemand om twee dakgoten te vervangen of aanpassen. Het betreft (lekkende) bakgoten van ongeveer 8 meter lang langs de twee kanten van een oude achterbouw. Er zouden ook enkel gaten moeten gedicht worden in het hellende pannendak.

Dakgoot herstellen

Lekkende dakgoot herstellen. Dakgoot is bekleed met hout. Gaat om een lengte van 5 meter. Na werken terug bevestigen tegen muur . Afvoerbuis steviger bevestigen en ook eventueel schoonmaken.

Reparatie dakgoot insijpelingsprobleem oplossen

We hebben gisteren een vochtplek op onze muur opgemerkt en vermoeden dat deze het gevolg is van een lekkende dakgoot. Onze muren zijn 2 jaar geleden volledig opnieuw bezet en we hebben hier nooit problemen mee gehad.